LET OP! TIJDELIJKE WARMTEPOMP KLANTENSTOP

Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Breda verduurzaamt met warmtepompen

Al meer dan 1.350 warmtepompen geplaatst in Noord-Brabant. Binnenkort ook in uw huis?

Heeft u weleens naar de jaarrekening van uw energieleverancier gekeken? Grote kans dat de gasrekening hoger is dan uw elektriciteitsrekening. Bovendien wordt gas steeds duurder. Daarom stappen steeds meer inwoners van Breda over op een warmtepomp. Met een warmtepomp gebruikt u minder tot zelfs helemaal geen gas meer. Daardoor bespaart u tot honderden euro’s op uw gasrekening en profiteert u het hele jaar van een comfortabel huis. Bovendien draagt u bij aan een schoner milieu in Brabant. En dat is wel zo belangrijk, ook voor de generatie na ons.

Wanneer u (naast een warmtepomp) interesse heeft in bijvoorbeeld zonnepanelen, een airco, zonneboiler, laadstation of warmtepompboiler, helpen wij u graag!

Daarom kiest u voor een warmtepomp van de Saman Groep

  • A-merken Daikin, Nibe en Remeha
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of op afstand
  • Tot 100% gas besparen
  • Betaal pas na plaatsing
  • Tot € 3.700 ISDE subsidie
Familie Ossewaarde | Zonnepanelen en warmtepomp | Saman Groep | Wolphaartsdijk

Ervaringen met een warmtepomp uit de omgeving van Breda

“Ik werd vakkundig geholpen en mijn contactpersoon stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. De hybride warmtepomp levert een enorme gasbesparing op.”

Familie de Koning

“Voor ons was het belangrijk dat een installateur ruime ervaring heeft en betrouwbaar overkomt met de expertise die je van een installatiebedrijf hoopt te verwachten. Naar ons idee heeft de Saman Groep veel ervaring in het plaatsen van warmtepompen en zonnepanelen. Daardoor was de keuze voor ons niet moeilijk. Het contact verliep uitstekend. Vanaf het begin werd er meegedacht”

Familie Ossewaarde


Hybride of all-electric warmtepomp kopen of huren?

Wanneer u zich aan het oriënteren bent om uw woning op een duurzame manier te verwarmen met een warmtepomp, heeft u in de basis keuze uit een hybride of een all-electric warmtepomp. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw bestaande cv-ketel, zoals de Techneco Elga, of bevat een geïntegreerde cv-ketel, zoals de Daikin Altherma. De warmtepomp en de cv-ketel werken dan optimaal samen om uw woning te verwarmen. Is de warmtelevering van de warmtepomp niet voldoende, bijvoorbeeld tijdens erg koude winterdagen, dan verwarmt de cv-ketel bij. In de praktijk ziet de Saman Groep dat hybride warmtepompen veel worden toegepast in bestaande woningen die nog niet helemaal van het gas af kunnen of bij woningen met een vrij nieuwe cv-ketel. Wilt u 100% van het gas af? Kijk dan eens samen met een erkend installateur naar de mogelijkheden van een all-electric warmtepomp.  Met deze volledig elektrische warmtepomp is het mogelijk om helemaal gasloos te wonen. Dit type wordt vooral gebruik bij nieuwbouwwoningen en erg goed geïsoleerde bestaande woningen.


Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie van de warmtepomp.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

warmtepomp kopen of huren in Breda? goed geregeld!

Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen in de gemeente Breda bereikbaar. Dat is ons doel. Dit doen we door elke dag te werken aan innovatieve oplossingen die in uw gemeente bijdragen aan een duurzame energievoorziening. Bovendien werkt de Saman Groep alleen met topkwaliteit materialen en bewezen A-merk producten. Daardoor kunt u altijd de beste warmtepomp kopen of huren voor uw woning in Breda. Onze gecertificeerde vakmensen volgen tot slot regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Duurzame warmte, zonder investering vooraf? Door een warmtepomp te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan