Advies op maat

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag via onderstaande button jouw adviesgesprek aan. Liever direct een offerte? Dat kan ook! In het formulier geef jij eenvoudig aan hoe jij het liefst geholpen wordt, zo gaan we ook duurzaam met elkaar om.

Vraag een adviesgesprek aan

Een airco als duurzaam alternatief

Heb je zonnepanelen? Dan is verwarmen met een airco ook nog een duurzaam alternatief voor gas, want een airco verbruikt enkel stroom. Een airco werkt in principe hetzelfde als een warmtepomp. Het buitendeel van de airco onttrekt warmte uit de omgeving en de warmtewisselaar zet deze warmte met behulp van koudemiddel om in energie waarmee jouw airco koelt. Verwarm je met de airco? Dan keert de unit zijn koudemiddelcyclus om.

Verwarmen met een airco en het prijsplafond

In 2023 is het prijsplafond voor energie van kracht. Je kunt jouw manier van verwarmen ook aanpassen naar het prijsplafond. Heb je de keuze om te verwarmen met een airco of een cv-ketel? Wanneer je richting het plafond van 1.200 m3 gas gaat, kun je overstappen naar verwarmen met een airco. Op die manier verbruik je een stuk minder gas waardoor je wellicht onder het prijsplafond blijft. Op die manier kun je zelf spelen met jouw manier van verwarmen en kom je op de meest voordelige optie voor jou uit.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend advies!