De Saman Groep plaatste 24 zonnepanelen bij Sanny en Richard Ollefers in Oost-Souburg. Tezamen goed voor een jaaropbrengst van maar liefst 9.000 kWh. Richard vertelt hoe zij bij de Saman Groep uitkwamen: “Door de samenwerking tussen de Saman Groep en DELTA Energie kregen diverse mensen in mijn kennissenkring te maken met de Saman Groep. Iedereen was lovend over hen en gaf aan dat het een fijne partner is. Al snel besloten we de Saman Groep uit te nodigen. Daarna kwam adviseur Ocker bij ons over de vloer. Hij inventariseerde onze wensen kwam met een passend voorstel voor ons.”

Zonnepanelen | Familie Ollefers | Oost-Souburg

Plaatsing zonder overlast

Over de montage is Richard erg te spreken: “De monteurs stonden keurig op tijd voor de deur. Zij voerden hun werk niet alleen correct uit, maar ook met toewijding en plezier. Ze waren erg beleefd in de omgang en tegen half vier waren ze al helemaal klaar. Eigenlijk hebben we geen overlast van de plaatsing van onze zonnepanelen gehad.”

Zonnepanelen | Familie Ollefers | Oost-Souburg

Help jezelf en het klimaat

“De zonnepanelen waren niet de eerste duurzame stap die wij zetten. In de afgelopen jaren isoleerden we onze woning en vervingen we alle kozijnen voor het nieuwste van het nieuwste. Het isoleren van de zolder staat nog op de planning. Ik vind verduurzaming de moeite waard, het mes snijdt aan twee kanten. Je bespaart geld en je helpt het klimaat.”

Zonnepanelen | Familie Ollefers | Oost-Souburg

Afspraak is afspraak bij de Saman Groep

“Over het totaalplaatje met de Saman Groep zijn wij heel tevreden. Van de adviseur en de planning tot de monteurs, ze komen allemaal hun afspraken na. Ze werken duidelijk en geven vertrouwen om de Saman Groep aan te bevelen aan kennissen. Ga zo door Saman Groep!

Zelf een offerte aanvragen