Annelies Pool uit Oost-Souburg wilde graag zonnepanelen. Ze vertelt hoe haar keuze tot stand kwam: “Wij gaven de voorkeur aan een Zeeuwse installateur. Ondanks dat niet iedereen positief was over de Saman Groep kozen we toch voor hen en werden we positief verrast. Wij hebben zeer prettig contact gehad met de Saman Groep. Zowel in het advies als in de planning, alles is keurig verlopen. Wij kozen voor 9 SunPower Maxeon zonnepanelen omdat deze een hoge opbrengst hebben.”

Zonnepanelen | Familie Pool | Oost-Souburg

Stap voor stap verduurzamen

“Op het gebied van duurzaamheid zijn wij druk bezig. De vloer is reeds geïsoleerd, maar er staat nog meer op de planning. Als volgende is de gevelisolatie aan de beurt en in de toekomst willen we ook overstappen op een warmtepomp. Als het zover is, kloppen we zeker weer bij de Saman Groep aan.” vertelt Annelies.

Zonnepanelen | Familie Pool | Oost-Souburg

Duurzame installateur kiest voor kwaliteit

“De monteurs waren erg netjes en kwamen zelfs nog terug om iets te controleren aan de installatie, echt klasse. Bij de Saman Groep gaan ze voor kwaliteit. Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan onze installatie via de Saman Groep. Ook onze zoon stuurden we reeds door naar deze installateur.” sluit Annelies af.

Zelf een offerte aanvragen