Joke van Bochove-Sijrier uit Kloetinge is via een praatje met de buurman bij de Saman Groep uitgekomen; “De buurman vertelde mij dat zijn zoon onlangs zonnepanelen liet plaatsen door de Saman Groep. Hij was er zeer tevreden over. Zodoende zocht ik zelf contact met de Saman Groep en dat is mij goed bevallen. Ik koos ervoor om 8 SunPower zonnepanelen te laten plaatsen.” vertelt Joke.

Zonnepanelen | Mevrouw van Bochove | Kloetinge

Voor een gezonder leefklimaat

“Met verduurzaming kunnen we het leven op aarde gezonder maken en zo een beter leefklimaat voor ons allemaal creëren. Met de zonnepanelen en nieuwe beglazing in mijn woning, vind ik het voor nu even voldoende. Op dit moment kan ik nog niet goed zeggen wat de installatie mij oplevert. Bij de volgende afrekening van DELTA zal het nog duidelijker worden voor mij.” legt Joke uit.

Zonnepanelen | Mevrouw van Bochove | Kloetinge

Attente medewerkers van de Saman Groep

“Monteur Arjan merkte op dat er veel kauwen in onze straat vliegen, ook met Peter had ik hierover al contact gehad. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat die vogels in de zonnepanelen zouden nestelen. Hij beloofde mij er na het broedseizoen op terug te komen. Ik was blij verrast toen Peter mij ook daadwerkelijk belde met een oplossing. Super attent en enorm fijn dat de Saman Groep de beloftes nakomt. Dat vind ik helemaal top! Eigenlijk is alle contact met de Saman Groep zeer prettig verlopen. Ik zou de Saman Groep zeker aanraden, sterker nog, dat heb ik zelfs al gedaan!” sluit Joke af.

Zonnepanelen | Mevrouw van Bochove | Kloetinge

Zelf een offerte aanvragen