De familie Hogeman uit Etten-Leur was toe aan vervanging van de verwarmingsinstallatie en kwam via een reclamefolder bij de Saman Groep terecht. ‘’Bij de Saman Groep ontvang je professionele uitleg en een duidelijke offerte met een scherpe prijs’’. Eind vorig jaar heeft de Saman Groep een hybride warmtepomp van Daikin geïnstalleerd bij de familie Hogeman.

Warmtepomp | De heer Hogeman | Etten-Leur | Saman Groep

De volgende stap

‘’Enkele jaren geleden lieten wij al 15 zonnepanelen installeren. Nu de vervanging van de verwarmingsinstallatie aan bod kwam kozen wij meteen voor de volgende duurzame stap. Deze hybride warmtepomp van Daikin kwam zeer goed uit de test in combinatie met een Intergas cv-ketel. Dankzij deze installatie zijn wij minder afhankelijk van gas en meer gericht op een duurzame toekomst.’’ vertelt de heer Hogeman.

‘’Sinds wij de installatie in gebruik hebben genomen, merken we dat de waterdruk is toegenomen. Daardoor is het nu ook mogelijk om op twee punten tegelijk water te gebruiken zonder dat je elkaar in de weg zit. Dit kon voorheen nog niet.’’

Warmtepomp | De heer Hogeman | Etten-Leur | Saman Groep

Snel en bekwaam

‘’Het contact met de Saman Groep is goed en snel verlopen. De medewerkers zijn bekwaam. Bovendien is de plaatsing snel gegaan ondanks het slechte weer buiten. De monteurs zijn zeer correct en komen over als echte vakmensen. Daarom raden wij het traject van verduurzamen met de Saman Groep iedereen aan.’’ besluit de familie Hogeman.

Zelf een offerte aanvragen