Installatie en elektra | Saman Groep | Zierikzee

Een nieuwe bedrijfsruimte dat past bij de sterke groei en ambities van het bedrijf. Zo kan de nieuwe bedrijfsruimte van YourSurprise op het industrieterrein in Zierikzee het best omschreven worden. De online verkoper van gepersonaliseerde cadeaus was letterlijk uit zijn jasje gegroeid in het centrum van Zierikzee.

Voor de installatie- en elektrawerkzaamheden klopte YourSurprise aan bij de Saman Groep. “Saman heeft praktisch meegedacht over welke systemen het beste bij onze specifieke situatie zouden passen. Dat is aan een bedrijf als Saman wel toevertrouwd”, aldus directeur Wouter de Vries. De Vries: “Zo hebben we in de productiehal van 1000 m2 hittepersen staan om het grote scala aan cadeaus te kunnen personaliseren. Een nieuw ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de warme lucht daar wordt afgezogen. De warmte wordt gebruikt om de kantoorruimte boven mede te verwarmen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem voor verse lucht boven.”

Naast deze warmteterugwinning installeerde Saman Groep ook een warmtepompsysteem om te kunnen verwarmen en koelen. De Vries: “We hebben boven dus geen cv nodig.” Verder verzorgde Saman Groep de databekabeling, verlichting, sanitair en werd de waterleiding aangepast. “Alles handig bij één partij”, zo is De Vries enthousiast.

Wilt u ook installatie- en elektrawerkzaamheden door de Saman Groep laten installeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zelf ook een offerte aanvragen