Zonnepanelen | Saman Groep | Steenbergen

De Saman Groep plaatste 14 JA Solar Poly 275 Wp zonnepanelen in Steenbergen bij de heer en mevrouw Snepvangers. “Spaargeld op de bank laten staan levert tegenwoordig niets meer op. Als je er niet voor hoeft te lenen, zijn zonnepanelen een goed en duurzaam alternatief.”

Energiebesparende maatregelen

Duurzaamheid is belangrijk voor de heer en mevrouw Snepvangers. “We hebben ons huis in Steenbergen ongeveer zeven jaar geleden gekocht. We hebben toen veel verbouwd. Tegelijkertijd hebben we ook veel energiebesparende maatregelen gedaan. Denk hierbij aan goed isoleren, dubbelglas en vloerverwarming.

“Door zuiniger om te gaan met energie, kunnen we een betere wereld achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen.”

Netjes en professioneel

De Saman Groep hebben de heer en mevrouw Snepvangers leren kennen via een actie in een lokale krant. “Het eerste contact beviel erg goed. De adviseur gaf duidelijk uitleg over de mogelijkheden en de installatie.” Ook over de montage zijn beiden erg tevreden. “De installatie is heel netjes en professioneel gedaan, zonder beschadigingen en onnodig breken. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Jaarrekening

Aan het begin van de zomer kunnen de heer en mevrouw Snepvangers precies zien wat de zonnepanelen op jaarbasis hebben opgeleverd. “We krijgen onze jaarrekening in juni. We zijn benieuwd wat de zonnepanelen op jaarbasis precies hebben opgeleverd!”

Wilt u ook zonnepanelen op uw dak? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zelf ook een offerte aanvragen