Saman Groep | Waterontharder | Klantervaring mevrouw Emmels Middelburg

Een tijd terug plaatste de Saman Groep een waterontharder in de woning van mevrouw Emmels uit Middelburg. Nu deelt ze haar ervaringen. “De meeste mensen zullen het met mij eens zijn dat het ontkalken van de badkamer, het toilet, de wasmachine en waterkoker niet het leukste werk is. Mijn verhuizing twee jaar geleden naar deze woning was een leuke aanleiding om een waterontharder te kopen.”

Geen last meer van kalk

Mevrouw Emmels ervaart veel voordelen van haar waterontharder. “Inmiddels heb ik de waterontharder al twee jaar. Nog steeds heb ik geen last van kalkaanslag waar ik in het verleden heel hard moest boenen. Daarnaast ziet mijn badkamer er nog als nieuw uit en verbruik ik minder wasmiddel, shampoo en zeep. Bovendien voelt mijn huid prettiger aan en heb ik geen wasverzachter meer nodig.”

Saman Groep | Waterontharder | Klantervaring mevrouw Emmels Middelburg

Advies op maat

“Toen ik verhuisde, ben ik overgestapt naar energieleverancier Saman EnergiQ. Op deze manier kende in de Saman Groep al toen ik zocht naar een installateur voor de waterontharder. Samen met een adviseur heb ik gekeken naar welke waterontharder het beste was met mijn waterverbruik. Ik kreeg goede uitleg over de mogelijkheden. Ook heb ik direct een onderhoudscontract afgesloten voor de installatie. Deze valt nu mooi samen met het periodieke onderhoud aan mijn cv-ketel. Samen met de adviseur hebben we vervolgens een plaatsingsdatum bepaald die mij het beste uitkwam. De monteurs waren keurig op tijd en hebben netjes achter zich opgeruimd. Ik ben heel tevreden!”, aldus mevrouw Emmels.

Zonnepanelen

Begin volgend jaar laat mevrouw Emmels ook zonnepanelen installeren op haar dak. “Met twee kleindochters vind ik het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame wereld. De zon komt iedere dag op, dus waarom zouden we hier geen gebruik van maken? Bovendien is het ook financieel interessant, want mijn maandlasten dalen en de zonnepanelen heb ik na een jaar of zes terugverdiend. Ik kijk ernaar uit.”, sluit mevrouw Emmels af.

Heeft u ook interesse in een waterontharder? Bekijk ons volledige assortiment in de webshop en bestel direct online. Liever advies op maat? Ook dat kan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek. 

Zelf ook een offerte aanvragen