Giel Verkamman | Tholen | Klantverhaal

De heer Verkamman uit Tholen ervaarde wat problemen bij zijn energieleverancier. Toen hij in december 2016 verhuisde, besloot hij over te stappen naar Saman EnergiQ  “Ik ben op dat moment gaan kijken naar een andere energieleverancier. In dezelfde periode kwam er een advertentie voorbij van Saman EnergiQ. Omdat de tarieven lager waren dan bij mijn huidige energieleverancier, besloot ik over te stappen.”, aldus de heer Verkamman.

Verduurzaming

De duurzame energie van Saman EnergiQ sluit bovendien aan bij het belang dat de heer Verkamman aan verduurzamen hecht. “Ik woon in een ‘Nul op de Meter-woning’. Dit houdt in dat het netto energiegebruik tot nul wordt teruggebracht. Zo verwarm ik mijn goed geïsoleerde woning met en volledig elektrische warmtepomp, waardoor ik geen gas verbruik. Ook beschikt de woning over HR++ glas en liggen er 24 zonnepanelen om duurzaam te voorzien in mijn stroombehoefte. Ik vind het belangrijk om zuinig om te gaan met energie.”

Giel Verkamman | Tholen | Klantverhaal

Persoonlijk contact en snelle service

De heer Verkamman is tevreden over Saman EnergiQ. “Enkele uitdagingen tijdens de overstap zijn door de Saman Groep op een goede manier opgelost. Inmiddels neem ik al een aantal jaar energie af van Saman EnergiQ en ik ben erg tevreden. Het persoonlijke contact en de snelle service zorgen ervoor dat ik deze energieleverancier zeker zou aanraden.”, sluit de heer Verkamman af.

Ook overstappen naar Saman EnergiQ? Neem contact op!

Saman EnergiQ is onderdeel van de Saman Groep en biedt exclusief groene energie uit windpark en zonnepark Zierikzee. Ook vergroenen we het gas door voor elke 1000 m³ gas die onze klanten gebruiken, € 5,00 naar het Zeeuws Klimaatfonds te storten. Zo werken we samen aan een mooier en duurzamer Zuidwest-Nederland. Ook voor de generatie na ons. Wilt u ook overstappen naar Saman EnergiQ? Bereken uw voordelige tarief of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Of vraag direct een offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Onzichtbare velden