Verenigingencollectief

€ 150 extra korting voor jou, € 150 voor onze vereniging

Zonnepanelen of warmtepomp?

Persoonlijke aandacht en betrokken zijn bij onze omgeving vinden we bij de Saman Groep ontzettend belangrijk. Daarom willen we op zoveel mogelijk manieren duurzaam comfort voor iedereen bereikbaar maken en dragen we actief bij aan lokale non-profit verenigingen. Zo helpen we woningeigenaren verduurzamen en versterken we de gemeenschap in de buurt.

Werkt jouw vereniging samen met de Saman Groep? Dan kun jij extra voordelig verduurzamen. Via onderstaand formulier kun je een vrijblijvend adviesgesprek voor zonnepanelen en een warmtepomp aanvragen.

Jij krijgt € 150 extra korting bovenop onze lopende acties en wij doneren met jouw aankoop € 150 aan jouw vereniging. Zo bespaar je niet alleen op jouw energiekosten, maar kan de vereniging ook nog meer mooie dingen doen voor alle leden. Win-win!

Warmtepomp in Overijssel

Familie Ossewaarde heeft zonnepanelen en een warmtepomp

"Wij kozen bewust voor een ervaren installateur"

"Voor ons was het belangrijk dat een installateur ruime ervaring heeft en betrouwbaar overkomt met de expertise die je van een installatiebedrijf hoopt te verwachten. Naar ons idee heeft de Saman Groep veel ervaring in het plaatsen van warmtepompen en zonnepanelen. Daardoor was de keuze voor ons niet moeilijk. Het contact verliep uitstekend. Vanaf het begin werd er meegedacht en zelfs toen er kort na het bestellen een actie kwam, kregen we ook de korting van de actie."

Zo werkt het

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Kies je vereniging *

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *