SunPower is wereldwijde marktleider in high-performance zonnepanelen. Deze Amerikaanse producent staat voor kwaliteit en duurzaamheid, daarom geven ze maar liefst 40 jaar garantie op hun zonnepanelen. Met SunPower ben je verzekerd van een lange levensduur en een hoge opbrengst.

 

sunpower zonnepanelen kopen

Kies je ervoor om SunPower zonnepanelen te kopen? Dan kies je voor hoge kwaliteit en energie op een duurzame wijze. SunPower biedt jou de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien heeft deze Amerikaanse leverancier 35 jaar ervaring met zonnepanelen. Met zonnepanelen wek je jouw eigen groene stroom op. Hierdoor wordt je minder afhankelijk van je energieleverancier. Ook heb je zo minder last van de stijgende energieprijzen.

sunpower maxeon zonnepanelen

De SunPower Maxeon panelen zijn de echte krachtpatsers. Zo heeft de SunPower Maxeon white 435Wp vermogen per paneel. De Saman Groep kocht een gelimiteerd aantal SunPower zonnepanelen in en kan dus tijdelijk SunPower pakketten leveren. Maar, op is dan ook echt op. De SunPower panelen zijn standaard voorzien van 435Wp vermogen per paneel en Enphase micro-omvormers. Ze leveren daarmee optimaal rendement en zijn ook geschikt voor daken met schaduwvorming.

Wist je dat je met 10 SunPower zonnepanelen gemiddeld € 1.650 per jaar kunt besparen?

De SunPower panelen worden uitsluitend aangeboden als pakket inclusief Enphase micro-omvormers en vakkundige montage. Kies jij voor een all-in SunPower pakket? Wees dan snel, want op=op!

sunpower 40 jaar garantie

SunPower biedt maar liefst 40 jaar garantie op haar zonnepanelen. Deze garantietermijn is uniek in de markt. Sowieso heb je met SunPower zonnepanelen een hele kleine kans op defecten. Bovendien dekt de garantie bij SunPower niet alleen het paneel, maar ook de prestaties.

de zekerheid van sunpower

  • Toonaangevende garantie van 40 jaar
  • Hoog vermogen per paneel
  • Amerikaans kwaliteitsproduct
  • Gebaseerd op 35 jaar ervaring
  • Ook na 30 jaar nog 92% van het vermogen

Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan

Hoe goed zijn SunPower zonnepanelen?

SunPower zonnepanelen zijn topsegment zonnepanelen. Zowel in rendement en vermogen als kwaliteit. Daarom geeft SunPower ook maar liefst 40 jaar garantie! Zo weet je zeker dat je een goed werkende installatie houdt.

Hoe groot zijn SunPower zonnepanelen?

Het formaat van een SunPower zonnepaneel wordt nog wel eens gewijzigd. Op dit moment is een SunPower zonnepaneel 103cm breed en 187cm lang. Het kan zijn dat dit in de toekomst veranderd.

Hoeveel garantie op SunPower zonnepanelen?

SunPower zonnepanelen hebben maar liefst 40 jaar garantie. Ook de vermogensgarantie is hoog; na 25 jaar heb je gegarandeerd nog 92% van je oorspronkelijke vermogen.

Wat voor type SunPower zonnepanelen?

SunPower heeft meerdere types zonnepanelen. De meeste mensen maken de scheiding op basis van uiterlijk. SunPower heeft volledig zwarte zonnepanelen en zonnepanelen met een witte achterplaat. Die laatste hebben een hoger rendement op echt zonnige dagen, vaak vinden mensen deze wel minder mooi om te zien.

Duurzaam Duurzaam Duurzaam