Duurzaam recreëren

Roompot zonnecollectief

Zonnepanelen op jouw Roompot recreatiewoning

Roompot en de Saman Groep slaan de handen ineen om stappen van verduurzaming te zetten. Een duurzame samenwerking waar je als eigenaar van een recreatiewoning op een Roompot vakantiepark veel voordeel van kunt hebben.

Om duurzaam en comfortabel recreëren voor jou bereikbaar te maken, profiteer je van een flinke korting op zonnepanelen voor jouw recreatiewoning. Kies je ervoor om zonnepanelen te kopen bij de Saman Groep? Dan ontvang je maar liefst 10% korting!

Het persoonlijke advies, de installatie en het periodieke onderhoud kunnen worden verzorgd door de Saman Groep. Door ruim 15 jaar ervaring in zonne-energie en jaarlijks meer dan 100.000 geplaatste zonnepanelen, ben je daarnaast verzekerd van een ervaren installateur. Bovendien kan de Saman Groep A-merk materialen en producten grootschalig inkopen. Daarmee garanderen we de beste prijs-kwaliteitverhouding en kun je zorgeloos profiteren van het collectieve voordeel.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Deelnemen aan de collectieve inkoop

Deelnemen aan de collectieve inkoop van zonnepanelen is heel eenvoudig:

  1. Meld je aan via onderstaand formulier.

  2. Je ontvangt een e-mail van ons om jouw aanvraag te bevestigen.

  3. Een adviseur van de Saman Groep neemt contact op voor een telefonisch adviesgesprek.

  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte en ontdekt hoeveel je kunt besparen.

  5. Je profiteert van je eigen duurzame energie en de besparing op je energierekening.

Actievoorwaarden

Profiteer als eigenaar van een recreatiewoning op een Roompot vakantiepark van 10% korting op zonnepanelen. De collectieve inkoop geldt alleen bij plaatsing van zonnepanelen op de recreatiewoning. Duurzaamheid staat bij ons voorop. Omdat wij ook onze logistiek zo duurzaam mogelijk willen inrichten, plannen wij de installatie van de zonnepanelen in bij een minimum aantal van 8 deelnemers per vakantiepark die buiten het werkgebied liggen. Binnen het werkgebied is er geen minimum aantal aanvragen benodigd. Plaatsingen zullen ten alle tijden buiten het hoogseizoen worden uitgevoerd, de gemaakte installatie data kunnen niet worden aangepast als deze staan ingepland. Mocht tzt de woning niet beschikbaar zijn wordt er €250 in rekening gebracht. Door het jaar heen worden de aanvragen verzameld en u krijgt een persoonlijke offerte op maat. Deze offerte is inclusief montage van de systemen en verplichte aansluiting op het internet. Alle werkzaamheden worden volgens de geldende NEN normen en VCA uitgevoerd. Aan het einde van de zomer nemen wij contact op om de aanvraag in behandeling te nemen. Meld je aan via onderstaand formulier.