Pand op de groei

YourSurprise levert door bijna heel Europa gepersonaliseerde cadeaus. Alle cadeaus kunnen worden gepersonaliseerd met een eigen tekst of foto, en dat gaat ze goed af! Zo goed, dat YourSurprise al diverse keren verhuisd is naar een groter pand. Het huidige gebouw is 7.000m2 groot en wordt helemaal duurzaam verwarmd en gekoeld. Met dit pand hopen ze klaar te zijn voor de toekomst.

 

Ventilatie dankzij Robatherm luchtbehandelingskast

Al die cadeaus personaliseert YourSurprise┬á zelf in het eigen pand in Zierikzee. Deze productie vraagt uiteraard veel stroom en levert bovendien veel restwarmte op via de productiefaciliteiten. Daarom installeerde de Saman Groep een Robatherm luchtbehandelingskast. De Robatherm luchtbehandelingskast zorgt voor een perfect warmte-terugwinsysteem. Dankzij het warmtewiel in de luchtbehandelingskast, wordt er maar liefst 60.000m3 lucht per uur behandeld. Het resultaat? Een perfect hygi├źnisch binnenklimaat.

 

Een aangenaam klimaat via een warmtepompsysteem

Natuurlijk staat het comfort van het personeel ook hoog in het vaandel bij YourSurprise. Daarom installeerde de Saman Groep ook een warmtepompsysteem om de ruimtes te kunnen verwarmen en koelen. De ruimtes worden verwarmd of gekoeld via de aangelegde vloerverwarming met bijbehorende verdelers en via textielkanalen aan het plafond.

 

De Saman Groep; van alle markten thuis

De Saman Groep is een totaalinstallateur en zodoende van alle markten thuis. Bij YourSurprise legden we de riolering aan, sloten we daarna ook het sanitair aan en zorgden we voor de elektra-installatie. Bovendien voorzagen we ook het pand van superzuinige verlichting. Deze verlichting werkt veelal met slimme sensoren van Loxone om te voorkomen dat er in een ruimte onnodig licht brandt. Op korte termijn mag de Saman Groep zelfs het dak nog vol leggen met zonnepanelen. Al met al een prachtig en duurzaam totaalproject in Zierikzee waar de Saman Groep graag haar bijdrage aan levert.

Meer weten over de luchtbehandelingkast van Robatherm? Lees hier verder.