Sterk in gecertificeerde installateur
Totaal installateur voor Zuid-West Nederland

Energie besparen?

Ontdek hoeveel u kunt besparen met het Saman Bespaaradvies

Energie besparen?

Saman Groep: Techniek, service en innovatie met aandacht voor u

Als u op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, constructietechniek of duurzame energie, dan bent u bij de Saman Groep aan het juiste adres.

Sinds de oprichting in 1921 hebben we al heel wat jaren ervaring opgebouwd. Op een vooruitstrevende en vernieuwende wijze zorgen we ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Zo kunnen we onze klanten optimaal adviseren en zijn onze producten en diensten altijd afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen. Want dat is waar de Saman Groep voor staat: een klantgerichte organisatie die meedenkt met haar klanten en haar grote groep tevreden opdrachtgevers graag tevreden houdt! Sluit u zich aan bij die groep?

Saman Groep: Techniek, service en innovatie met aandacht voor u 1

Sterkin erkenning

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties te bevorderen. Als onafhankelijk keurmerk beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs, installateurs van duurzame energie installaties, alsmede de erkenningsregeling voor veiligheidsinspecties.

De erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen.

De zekerheden van de Sterkin erkende installateur:

  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Gediplomeerd vakman
  • Keurmerk
  • Bijscholing
  • Steeksproefgewijze controle
  • Verklaring van conformiteit

Kijk voor meer informatie over Sterkin op www.sterkin.nl

Bekijk onze actuele projecten

Saman is actief in Zuidwest Nederland

Dhr. Van de Wege uit Vlissingen

Ze zijn professioneel, netjes en klantvriendelijk

Aanvankelijk was er een verkeerde omvormer meegeleverd. “Er is toen als service tijdelijk een andere omvormer opgehangen om toch rendement van de installatie te hebben. Na een paar dagen hebben ze de goede omvormer geplaatst. Dat is dus heel keurig opgelost”, is Van de Wege positief over Saman.