Saman Magazine 

Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar 

Piepend en krakend kwam onze samenleving de afgelopen maanden tot stilstand en piepen en kraken deed het bij ons allemaal ook af en toe. Of het nu onze online vergadertool was of de huiselijke sfeer als het gevolg van het vele thuiswerken. De Coronacrisis had en heeft grote invloed op de gezondheid van velen en onze economie.

In deze tijd van crisis zijn we verrast door de solidariteit en saamhorigheid die onze samenleving zo kenmerkt. Wanneer we met elkaar de werkelijke crisis die klimaatverandering kan veroorzaken goed onder ogen zien is er dus zeker nog hoop voor ons klimaat en de toekomst van onze (klein)kinderen. Met elkaar kunnen we grote stappen zetten. Zo kunnen we elke crisis aan en zeker ook deze op het gebied van verduurzaming en klimaatverandering.

In dit magazine willen we u graag meenemen in welke mogelijkheid u zelf heeft om een bijdrage te leveren aan klimaatverandering en hoe wij u daarin kunnen helpen. Wij willen duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar maken en laten we dit vooral met elkaar oppakken!

Laat u inspireren over de mogelijkheden en ontdek dat duurzame oplossingen ook voor uw situatie eenvoudig toepasbaar zijn in ons Saman Magazine 2020 – 2021.