Het nieuwe pand van de Saman Groep biedt de mogelijkheid om de groeiplannen van de organisatie in deze regio te realiseren. Met maar liefst 1.200 m2 aan kantoren en magazijnen is er voldoende ruimte om de komende jaren meer consumenten en bedrijven te helpen met verduurzamen.  Daarmee verstevigt de Saman Groep haar positie in Noord-Brabant als totaalinstallateur en serviceorganisatie van duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonneboilers en laadpalen.

Per 1 maart vond tevens de overname plaats van KastoService B.V. uit Made. Hiermee zet de organisatie direct een ervaren team neer voor de installatie en het onderhoud aan verschillende soorten installaties. Zo biedt de Saman Groep ook installatie en onderhoud op hoog niveau met lokale vakmensen.

In het nieuwe pand wordt een inspiratiecentrum gerealiseerd waar bezoekers op afspraak verschillende duurzame installaties kunnen bekijken en zich kunnen laten adviseren.

Duurzame totaalinstallateur

De Saman Groep is een totaalinstallateur voor zowel de particuliere als zakelijke markt met 100 jaar ervaring. Al sinds 2004 ligt de focus op duurzame energie. De Saman Groep heeft als doel duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar te maken. In Noord-Brabant heeft de organisatie het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd en dit zal de komende jaren op dezelfde voet verder gaan. Ondertussen zijn ruim 200 collega’s werkzaam binnen de Saman Groep, verspreid over de vestigingen Zierikzee en Breda.

Helaas vindt er geen grote opening plaats van het nieuwe pand in verband met de corona maatregelen.