Altijd opgeladen de deur uit

Elektrisch rijden wordt een stuk comfortabeler met een eigen laadpunt. Zo bent u verzekerd van een volledig opgeladen auto, iedere keer dat u de deur uitgaat. De mogelijkheden met ons assortiment zijn toereikend voor elke situatie. Afhankelijk van uw wensen, is de laadstation te bevestigen aan de wand of op een stalen standaard. Ook is de laadstation leverbaar met of zonder vaste laadkabel. De installatie wordt bij u thuis volledig verzorgd door een professionele installateur van de Saman Groep. Dat is wel zo gemakkelijk! En hoe mooi is het om uw eigen auto op te laden met uw eigen groene stroom? In combinatie met onze mogelijkheden voor energieopwekking krijgt elektrisch rijden een nieuwe dimensie!

Daarom kiest u voor een Saman laadstation bij u thuis:

  • Van laadstation tot installatie, wij regelen alles.
  • Standaard uitgevoerd in 2,2 mm staal, dus een lange levensduur.
  • Standaard uitgevoerd als snellader.

De beste kwaliteit: Ecotap laadstation

Saman Groep is distributeur van Ecotap laadstations. Ecotap biedt als Nederlandse producent een breed assortiment aan laadstations. Met een fraai uiterlijk en een degelijke afwerking, is Ecotap één van de marktleiders in Nederland met ondertussen meer dan 30.000 geplaatste laadstations. De laadstations beschikken over de juiste capaciteiten om uw auto veilig en verantwoord op te laden. Ecotap laadstations zijn exclusief verkrijgbaar bij de Saman Groep.

Meer informatie

Bekijk ons volledige aanbod aan laadstations in de webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of op de zaak?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Binnen twee werkdagen nemen wij vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak om te bellen, videobellen of bij u thuis langs te komen voor een persoonlijk adviesgesprek.