europese zonnepanelen

Maximaal vermogen en optimale besparing? Met Meyer Burger zonnepanelen profiteert u van hoge efficiƫntie, duurzaamheid en garantie. Op deze zonnepanelen heeft u 25 jaar garantie. Hierdoor ben je jarenlang verzekerd van een goed werkende zonnepaneleninstallatie! Meyer Burger zonnepanelen hebben na 25 jaar nog 92% van hun oorspronkelijke vermogen. Meyer Burger is ontwikkeld in Zwitserland en wordt geproduceerd in Duitsland. De fabriek in Duitsland werkt volgens de Europese normen en staat voor de hoogste kwaliteitsgaranties.

Zie hoe deze installatie werkt? Klik hier voor een kijkje in de fabriek!

meyer burger black zonnepanelen

Meyer Burger is een Zwitsers merk wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is bovendien volledig Europees. De panelen van Meyer Burger zijn compact waardoor ze goed in te passen zijn op het gemiddelde Nederlandse dak. Met een vermogen van 209 Wp/m2 behaalt een Meyer Burger paneel tot 20% meer opbrengst op hetzelfde formaat dak dan een gemiddeld paneel. Met 25 jaar garantie, Zwitserse ontwikkeling en productie in Duitsland levert Meyer Burger topprestaties bij jou thuis.

daarom kies je voor meyer burger

  • 25 jaar productgarantie
  • 92% vermogensgarantie na 25 jaar
  • 20% meer rendement op hetzelfde dakvlak
  • Uitmuntende prestaties op zonnige en warme dagen
  • Perfect formaat voor het gemiddelde Nederlandse dak
  • Kies voor kwaliteit en rendement op de lange termijn

ben jij geinteresseerd?

Kijk dan snel verder op onze website! Via deze link vind je de pakketten zonnepanelen van Meyer Burger. Ook vraag je gemakkelijk een vrijblijvend en gratis advies op maat aan. Onze adviseur komt bij jou thuis of neemt telefonisch de situatie door. Samen zorgen we voor een duurzame oplossing voor jouw energiebehoefte!