Lopende acties voor zonnepanelen

Tijdelijk verkrijgbaar: SunPower zonnepanelen

 

Wij kochten een gelimiteerd aantal SunPower zonnepanelen in en we kunnen dus tijdelijk SunPower pakketten leveren. Maar, op is dan ook echt op. De SunPower panelen hebben 435Wp vermogen per paneel en zijn voorzien van Enphase micro-omvormers. Ze leveren daarmee optimaal rendement en zijn ook geschikt voor daken met schaduwvorming.

Ga naar de actie

€ 250 cashback op zonnepanelen huren

 

Nu de stroomprijzen fors zijn gestegen, willen steeds meer mensen hun eigen stroom opwekken via zonnepanelen. Maar, niet iedereen kan of wil investeren. Wil jij zonnepanelen zonder investering? Kies er dan voor om de zonnepanelen te huren!

Je ontvangt nu tijdelijk € 250 cashback als jij via de Saman Groep zonnepanelen huurt. Deze actie is geldig tot 30 juni 2023.

Ga naar de actie

Lopende acties voor airco’s

300 euro korting op de Daikin Sensira airco

 

We hebben de Daikin Sensira airco tijdelijk extra scherp geprijsd in ons assortiment. Profiteer van 300 euro korting op jouw airco. Let op: op=op!

De Daikin Sensira biedt een combinatie van comfort en duurzaamheid. De airco is energiezuinig en heeft daarom ook een A++ label. De Sensira is ook te gebruiken als verwarming, waardoor je geen gas meer nodig hebt om jouw kamer te verwarmen.

Ga naar de actie

Lopende acties voor cv-ketels

Intergas cv-ketels met gratis slimme thermostaat t.w.v. € 168

 

Ontvang een gratis Intergas Touch slimme thermostaat + gateway bij de aanschaf van een Intergas cv-ketel. Met deze thermostaat stel jij de temperatuur eenvoudig via jouw telefoon in, waar je ook bent.

Ga naar de actie

VriendenVoordeel

 

Ben je blij met jouw installatie van de Saman Groep? Tip een vriend en ontvang beide € 50 per installatie. Meedoen met VriendenVoordeel is heel eenvoudig! Tip jouw vrienden over de Saman Groep en meld ze aan via het formulier op de actiepagina. Koopt of huurt de vriend na de aanmelding ook één van de producten bij de Saman Groep? Dan krijgen jullie beiden een bol.com cadeaukaart thuisgestuurd.

Ga naar de actie

Duurzame Delta Deals

DELTA is de grootste leverancier van groene stroom en gas in Zeeland. De Saman Groep is koploper in duurzame installaties. De twee bekendste Zeeuwse namen op energiegebied werken met elkaar samen om de energietransitie in Zuidwest-Nederland te versnellen. Koop of huur je een cv-ketel of zonnepanelen bij de Saman Groep als DELTA klant? Dan profiteer je van extra korting!

Ga naar de actie