Wij zijn de Saman Groep. Een duurzame totaalinstallateur uit Zierikzee met ruim 100 jaar ervaring in de installatietechniek. Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken, dat willen wij voor iedereen bereikbaar maken. Daarom plaatsten wij al vele installaties, zo ook in jouw omgeving.

10% korting op jouw zonnepanelen

Om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor jou bereikbaar te maken, ontvang je als woningeigenaar in L’avenue nu 10% korting op jouw complete zonnepaneleninstallatie!

Bekijk de mogelijkheden

*De getoonde prijzen zijn inclusief montage en 21% BTW. Als je zonnepanelen aanschaft, kun je de BTW terugvragen bij de belastingdienst. Wij regelen de btw-teruggave gratis voor jou! Er ligt ook een wetsvoorstel om vanaf 2023 geen BTW meer te heffen op zonnepanelen. Als dit voorstel wet wordt, zal jouw aankoopbedrag direct exclusief BTW zijn.

Verschil Solis en Enphase

Iedere zonnepaneleninstallatie heeft een omvormer nodig om de opgewekte zonnestroom (gelijkstroom) om te zetten in bruikbare wisselstroom in huis. De Solis omvormer is de beste keuze voor daken in de volle zon. Heb jij last van schaduwvorming, wens je meer inzicht in de prestaties per paneel en wil je een langere garantie? Dan is Enphase de beste keuze.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN

Zonnepanelen kennen veel voordelen. We zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje:

 • Je profiteert van lagere energiekosten, want je wekt immers je eigen stroom op. Met 8 zonnepanelen wek je jaarlijks 2.850 kWh op.
 • Jouw woningwaarde stijgt. Duurzame installaties worden steeds belangrijker bij het taxeren van een woning.
 • Je wekt je eigen groene stroom op, wel zo duurzaam! Met 8 zonnepanelen bespaar je jaarlijks 1.175kg CO2, dit staat gelijk aan 6.800km autorijden.
 • Snelle terugverdientijd! Vaak heb je het aanschafbedrag na 5 jaar terugverdiend. Jouw panelen wekken minimaal 25 jaar energie op, dit is nog eens 20 jaar winst!

WIE ZIJN WIJ

Al in 1921 werd de Saman Groep opgericht als smederij en rijwielhandel in Zierikzee. In de loop der jaren groeiden we als Zeeuws familiebedrijf uit tot totaalinstallateur voor zowel de zakelijke als particuliere markt in Zuidwest-Nederland. Vanuit constructie, installatie en elektra als basis, leggen we sinds 2004 de focus op duurzaamheid. Van zonnepanelen en warmtepompen, tot elektrische laadstations, zonneboilers en warmtepompboilers.

 • Ruim 350 collega’s in dienst
 • Vestigingen in Zierikzee, Breda en Oud-Beijerland
 • Dé duurzame totaalinstallateur in Zuidwest-Nederland
 • Meer dan 125.000 geplaatste zonnepanelen per jaar

Actievoorwaarden

De volgende voorwaarden zijn verbonden aan deze actie:

 1. De 10% korting geldt op de systeemprijzen uit de standaard prijslijst.
 2. Woningen met rieten kap- en leidaken zijn uitgesloten van deze actie.
 3. Maatwerk wordt apart berekend.

IK WIL EEN PERSOONLIJKE AANBIEDING

 • Uw gegevens

 • Wij installeren in postcodegebieden 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5100. Levering DHZ in heel Nederland.
 • Ervaart u problemen?

  Mail dan naar [email protected]
 • Hidden

  Onzichtbare velden