Het verhaal van Dhr. Wondergem uit Gapinge

Dhr. Wondergem uit Gapinge

Vrijwel dagelijks kijkt Adri Wondergem uit Gapinge via internet naar wat zijn zonnepanelen opbrengen. “Ja, daar ben ik wel fanatiek in. Zelfs op het werk kijk ik tussen de middag even naar de opbrengst. Zeker als het mooi weer is, is het toch heel aardig om te zien wat het dan opbrengt.”

Saman Groep installeerde 12 panelen. Toen Dhr. Wondergem zich oriënteerde op zonne-energie sprong Saman Groep al snel in het oog. “Ze timmeren aardig aan de weg. Ik zag ook hun advertenties in de krant. En ik hoorde goede verhalen van mijn buren en mensen op het werk. Mijn ex-vrouw werkt bij Saman Groep en heeft vervolgens voor mij een en ander uitgezocht.”

“Zelfs op het werk kijk ik tussen de middag even naar de opbrengst van de zonnepanelen”

Er volgde een vrijblijvend gesprek met een van de adviseurs van Saman Groep. “Toen zijn de mogelijkheden bekeken en op basis van het energieverbruik is er een offerte gemaakt. Ik ben zeer tevreden over de totale afhandeling van de plaatsing van mijn zonnepanelen: uitleg, offerte, montage en aansluiten, er is zeer netjes gewerkt. Alles is prima verlopen.”