22 september 2023

De HappyDrops in gebruik: dit ervaar je

Stel je voor, je kiest voor een HappyDrops. Voor € 945 heb je de waterbehandelaar in huis en is de montage uitgevoerd door de vakkundige monteurs van de Saman Groep. Maar wat kun je hierna verwachten? De HappyDrops werkt direct, maar de opgebouwde kalkaanslag laat zich niet dezelfde dag nog verwijderen. Enig geduld is gevraagd. We leggen je uit wat er op welke termijn gebeurt na plaatsing van een HappyDrops.

Waterbehandeling reinigt je leidingen

Is jouw HappyDrops net geïnstalleerd? Dan kun je wat waas in je water zien. Dit is volkomen veilig, maar wel een goed teken. Het betekent namelijk dat er het een en ander losgeweekt wordt vanuit je leidingen. Ga je kort na plaatsing op vakantie? Dan staat het behandelde water langer stil en kun je een grotere hoeveelheid waas/vuil zien in je water. Dit komt omdat het water langer stil stond en zo alle tijd had om aanslag los te weken.

Op naar volledige ontkalking met HappyDrops

Hoe snel je de effecten van HappyDrops merkt, is afhankelijk van de leeftijd van je leidingen en apparaten. De HappyDrops zorgt er namelijk voor dat de opgebouwde kalkaanslag loskomt en nieuwe niet meer kan ontstaan. Is het echter kalkaanslag van de afgelopen twintig jaar, dan zal het langer duren om alles los te weken dan wanneer je een nieuwe woning hebt. De totale ontkalking kan tot een half jaar duren. Dat klinkt niet leuk, maar het is niet gek aangezien de opgebouwde kalklaag dan ook veel dikker is dan na een korte periode. Is alles relatief nieuw? Houd dan rekening met enkele weken. Eén van de apparaten waar je als eerste effecten ziet, is de waterkoker.

Poetsen vergemakkelijkt zonder nieuwe kalkaanslag

Een veel gedane aanname is dat men met een HappyDrops niet langer hoeft te poetsen. Dat gaat helaas niet op. De allerbeste manier om de douchehoek bijvoorbeeld schoon te houden, blijft door deze droog te maken. Doe je dit niet, dan blijf je vlekken zien, hoe dat kan? De vlekken die aan je douchehoek kleven bestaan niet uitsluitend uit kalkaanslag, maar ook uit huidvet en zeepresten. Het grote verschil is de hardnekkigheid van de vlekken. Doordat kalk zijn plakkracht verliest, poets je de vlekken er moeiteloos af met het meegeleverde microvezeldoekje, eventueel aangevuld met een minimale hoeveelheid ontvetter.

Vergeet niet dat HappyDrops de kalkmineralen behoudt. Deze kalkmineralen verliezen alleen hun plakkracht. Hierdoor zijn er nog wel vlekken zoals eerder benoemd. Echter brengt het behoud van de kalkmineralen juist voordelen met zich mee. Een traditionele waterontharder haalt de kalkmineralen volledig uit het water. Maar kalkmineralen zijn bijvoorbeeld ook goed voor onze botten en ons gebit, daarom is het ook fijn dat HappyDrops deze mineralen behoud.

Niet goed? Geld terug!

Tot slot begrijpen wij dat u sceptisch bent over de uitspraak ‘nooit meer kalkaanslag’, daarom hanteren wij een proefperiode. Bent u binnen vier weken niet overtuigd van het systeem? Dan kunt u het (laten) demonteren en terugsturen. U ontvangt dat het aankoopbedrag, exclusief montagekosten, retour.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Offerte of vrijblijvend advies *