Nooit meer een koude douche

Nooit meer een koude douche

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Gas en water

Grote of kleine wijzigingen in het aanleggen van de gas- en waterinfrastructuur in uw woning? Bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken of een buitenkraan? Als totaalinstallateur zorgen wij ook voor uw gas- en waterinfrastructuur, wat eventueel in combinatie kan gerealiseerd worden met uw elektra-installaties.
Een comfortabele  binnentemperatuur, een warme douche.. het is vanzelfsprekend en dat moet het ook blijven. Saman Groep biedt de hoogste kwaliteit bij de verkoop, verhuur en het onderhoud van uw gas- en waterinfrastructuur. Want als het gaat om uw comfort, kiezen wij voor betrouwbaarheid, het hoogste rendement en een lange levensduur.

Gas speelt nog steeds een grote rol bij het verwarmen van onze huizen. U wilt er goed bijzitten en daar zorgen wij bij Saman Groep voor.
Het is belangrijk dat we bezuinigen op ons verbruik en voor duurzame energie gaan. Toch is het niet altijd van zelfsprekend een Energieneutraal huis te realiseren, doormiddel van het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp. Daarom is het des te belangrijker dat uw apparatuur goed werkt en niet onbewust de boosdoener is van hoge energierekeningen.
Door onze duurzame en innovatieve toepassingen helpen wij u bij het verhogen van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening. Want wist u dat een nieuwe cv-ketel al snel tot 15% besparing op uw energierekening kan opleveren?

Bij het zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, is het ook geen overbodige luxe om voor zacht water te kiezen met het plaatsen van een waterontharder. Een waterontharder is eigenlijk een kleine waterzuiveringsinstallatie en maakt uw water zachter. Zo ontstaat er aanzienlijk minder kalkaanslag op uw sanitair, kranen en wanden. Daarnaast zorgt een waterontharder voor het behoud van uw huisapparatuur, zoals de wasmachine, vaatwasser en koffiezetapparaat. Zo kunt u op elke manier profiteren van schoon en kalkvrij leidingwater. Het zorgt er dus voor dat uw apparaten langer mee gaan, dat u geld bespaart en dat u een gezonde huid houdt.

Naast het aanleggen of wijzigen van gas- en waterinstallaties, verzorgen wij ook voor eenmalig of periodiek onderhoud. Zo voorkomt u dat een klein defect voor grote materiële en/of immateriële schade zorgt in uw woning. Want niets is zo vervelend als water- of gasoverlast in uw woning.

Duurzame energie

Saman EnergiQ

Zeeuwse energie voor een goede prijs. Energie hoeft niet ingewikkeld te zijn!


Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Duurzame energie

Krachtige zonneboilers

Een standaard zonneboiler bespaart maximaal 60% van het energieverbruik voor warmtapwater.

inclusief montage en btw

Dhr. Singelsma (Burgh-Haamstede)

Dankzij Saman met Kerst niet in de kou

Met Kerst in een koud huis zitten? Misschien aardig als kerstverhaal, maar in de praktijk wil je dat toch liever niet. Zeker als er ook nog familie bij je langskomt. Toen de cv-installatie van Sybren Singelsma kuren begon te vertonen, was er haast geboden bij de zoektocht naar een nieuwe.