Dakgootpreventie

Schone vuilvrije dakgoten

Energie besparen?

Ontdek hoeveel u kunt besparen met het Saman Bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Dakgootpreventie

U kent het wel, het schoonmaken van de dakgoten. Geen prettige klus en zeker niet zonder risico’s. Wanneer het vuil is opgehoopt in de dakgoten raakt het terecht in de regenpijpen, wat tot verstopping leidt. Zo kan het regenwater geen kant meer op en dat heeft vervelende gevolgen.

Saman Groep biedt een eenvoudige oplossing waarmee u nooit meer uw dakgoten hoeft schoon te maken. Door het plaatsen van een permanent rooster op uw dakgoot hebben bladeren en takjes geen kans meer om uw dakgoot te verstoppen. Ze blijven bovenop het rooster liggen en het water sijpelt erdoorheen. Zodra de bladeren op het rooster drogen, blaast de wind het rooster vanzelf weer schoon. U hoeft dus nooit meer de ladder op om de dakgoot bladvrij te maken. Met schone, vuilvrije dakgoten voorkomt u schade en overlast.

Een extra voordeel van dit systeem is de speciale strip die tussen uw dakgoot en eerste rij dakpannen wordt geplaatst. Door het aanbrengen van een rooster in combinatie met een marterschroot worden dieren geweerd, zoals steenmarters, kraaien, spreeuwen, meeuwen, duiven, muizen en ratten. Heeft u zonnepanelen? Met een vogelschroot voorkomt u dat vogels zich eronder gaan nestelen en er zo niet voldoende ventilatie is. Dat verlaagt het rendement van uw zonnepanelen. Bovendien is een vogelschroot een eenvoudige oplossing om te zorgen dat dieren niet aan de bekabeling kunnen knagen.
Met dakgootpreventie kunt u levenslang genieten van onderhoudsvrije dakgoten.

Dakgootpreventie 5