Bescherming tegen weersinvloeden op niveau

Bescherming tegen weersinvloeden op niveau

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Dak en goot

Van een kleine reparatie tot honderden vierkante meters dakbedekking. Met de decennialange ervaring die Saman Groep heeft, is alles mogelijk. Ambachtelijk vakmanschap is altijd vereist als het gaat om dakbedekking, maar door te werken met moderne materialen als PVC en EPDM is ook hier ons innovatieve karakter zichtbaar. Met de nieuwste materialen zorgen wij voor hoogwaardige, langdurige oplossingen en uiteraard de juiste isolatie voor uw dak. Daarnaast verzorgen wij uiteraard ook het gootwerk rondom uw woning. Zink en koper zijn al meer dan 100 jaar leidend als het gaat om gootwerk en daar is ambachtelijk vakwerk voor nodig. Met onze jarenlange ervaring bij authentieke renovatieprojecten, maar ook in nieuwbouwsituaties kunnen onze vakmensen u in elke situatie uitstekend van dienst zijn. Naast de reparatie en aanleg van dakbedekking biedt Saman Groep ook een eenvoudige oplossing tegen dakgoten schoonmaken. Door het toepassen van Dakgootpreventie is dakgoten reinigen geen onderdeel meer op uw takenlijst.

Omdat ook voor uw dak en goot geldt: voorkomen is beter dan genezen, bent u bij Saman aan het juiste adres voor het onderhoud aan het dak en de goten van uw woning. Van eenmalig preventief onderhoud, tot terugkerende service. Wij bieden u onderhoud op maat. Voor onverwachte problemen zijn we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Ga verder naar:

Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Installatie

Voordelig een cv huren

Geen grote uitgave ineens doen? Kies dan voor het huren of leasen van uw cv-ketel.

prijs per maand bij 5-jarig contract, inclusief btw

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Mevr. Erhardt uit Zierikzee

In no-time stond de monteur voor de deur

Vragend naar haar ervaringen met de Saman Groep begint mevrouw Erhardt uit Zierikzee aan een uitgebreide lofzang. “Ze zijn zo sympathiek. Het zijn zonder uitzondering allemaal aardige en kundige mensen.”