Een aangename verkoeling

Een aangename verkoeling

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Airco

Thuis of op de zaak over airconditioning beschikken is geen overbodige luxe. Want door de steeds warmere zomers en beter geïsoleerde gebouwen loopt de binnentemperatuur het hele jaar door al snel hoog op. Een airconditioningsysteem biedt dan de ideale verkoeling.

Kwaliteit van Daikin
Al ruim 10 jaar leveren wij de kwaliteitssystemen van Daikin, waarop u maar liefst 5 jaar garantie krijgt. Een betrouwbare leverancier waarbij u ook in de toekomst verzekerd bent van beschikbaarheid van alle onderdelen en service.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw airconditioningssysteem op de juiste manier geïnstalleerd, onderhouden en geïnspecteerd wordt. U kunt direct online een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat u het hele jaar door verzekerd bent van de ideale temperatuur in uw woning.

Het onderhoud van uw airco
Uw airconditioner zorgt voor een aangenaam binnenklimaat met frisse en schone lucht. Door jaarlijks onderhoud blijft het systeem in goede conditie, zodat u daar zorgeloos gebruik van kunt blijven maken. Jaarlijks onderhoud zorgt er daarnaast voor dat de binnenkant van de installatie niet vervuild raakt, waardoor bacteriën en schimmels worden voorkomen. Kies voor zekerheid en sluit direct online een onderhoudscontract af. Eenmalig uw airconditioner laten controleren? Ook dat is mogelijk bij Saman Groep.

Constructie, Duurzame energie, Elektra, Installatie, Service & onderhoud

Alle disciplines onder één dak

Wij zijn u graag van dienst binnen onze disciplines. Kijk wat wij bij andere opdrachtgevers realiseerden.


Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Duurzame energie

Krachtige zonneboilers

Een standaard zonneboiler bespaart maximaal 60% van het energieverbruik voor warmtapwater.

inclusief montage en btw

Dhr. Singelsma (Burgh-Haamstede)

Dankzij Saman met Kerst niet in de kou

Met Kerst in een koud huis zitten? Misschien aardig als kerstverhaal, maar in de praktijk wil je dat toch liever niet. Zeker als er ook nog familie bij je langskomt. Toen de cv-installatie van Sybren Singelsma kuren begon te vertonen, was er haast geboden bij de zoektocht naar een nieuwe.