Energie besparen?

Ontdek hoeveel u kunt besparen met het Saman Bespaaradvies

Airco’s

Bepaal uw benodigde vermogen

Hoe bepaalt u welk vermogen u nodig heeft? Wij helpen u graag. Stel, u heeft een kamer van 60 m³ (5 x 4 x 3 meter). Door dit te vermenigvuldigen met 40 weet u hoeveel vermogen u nodig heeft. In dit geval: 60 x 40 = 2400 Watt. Dit komt overeen met 2.4 kW. In dit voorbeeld zou een Comfora of Stylish een passende airco zijn.

Airconditioners

Thuis of op de zaak over airconditioning beschikken is geen overbodige luxe. Want door de steeds warmere zomers en beter geïsoleerde gebouwen loopt de binnentemperatuur het hele jaar door al snel hoog op. Een airconditioningsysteem biedt dan de ideale verkoeling.

Kwaliteit van Daikin
Al ruim 10 jaar leveren wij de kwaliteitssystemen van Daikin, waarop u maar liefst 5 jaar garantie krijgt. Een betrouwbare leverancier waarbij u ook in de toekomst verzekerd bent van beschikbaarheid van alle onderdelen en service.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw airconditioningssysteem op de juiste manier geïnstalleerd, onderhouden en geïnspecteerd wordt. U kunt direct online een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat u het hele jaar door verzekerd bent van de ideale temperatuur in uw woning.

Het onderhoud van uw airco
Uw airconditioner zorgt voor een aangenaam binnenklimaat met frisse en schone lucht. Door jaarlijks onderhoud blijft het systeem in goede conditie, zodat u daar zorgeloos gebruik van kunt blijven maken. Jaarlijks onderhoud zorgt er daarnaast voor dat de binnenkant van de installatie niet vervuild raakt, waardoor bacteriën en schimmels worden voorkomen. Kies voor zekerheid en sluit direct online een onderhoudscontract af. Eenmalig uw airconditioner laten controleren? Ook dat is mogelijk bij Saman Groep.

Een greep uit ons assortiment

Daikin Comfora 2.0kW

Daikin Comfora 2.0kW 1
€ 860,00
Incl BTW.

Daikin Comfora 2.5kW

Daikin Comfora 2.0kW 1
€ 980,00
Incl BTW.

Daikin Comfora 3.5kW

Daikin Comfora 2.0kW 1
€ 1.170,00
Incl BTW.

Daikin Comfora 5.0kW

Daikin Comfora 2.0kW 1
€ 1.520,00
Incl BTW.

Daikin Emura 2.8kW

Daikin Emura 2.8kW
€ 1.490,00
Incl BTW.

Daikin Emura 3.3kW

Daikin Emura 2.8kW
€ 1.530,00
Incl BTW.