Een warm welkom thuis

Een warm welkom thuis

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Installatie: Betrouwbaar en innovatief

Installatie is een breed begrip. En dat is het in de praktijk ook. Daarom kunt u bij ons terecht voor installatie in de breedste zin van het woord. Voor groot- en kleinschalige projecten. Omdat Saman Groep niet alleen op installatietechniek de hoogste kwaliteit biedt, maar ook op elektrotechniek én voorop loopt in duurzame ontwikkelingen, kunt u er zeker van zijn dat u bij Saman Groep het totaalpakket vindt wat voldoet aan uw wensen. Zo hebben wij, Saman Groep, in april 2016 de prijs voor de beste MVO (Beste Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming) van Schouwen-Duiveland gewonnen!

Saman Groep heeft zich ontwikkeld tot voorname speler op het gebied van duurzaam en comfortabel wonen en werken. Met altijd één doel: u als opdrachtgever voorzien van producten en diensten die aansluiten bij uw wensen. Daarbij staan de begrippen kwaliteit, innovatie en duurzaam centraal.
Uiteraard bieden wij u na de installatie ook de juiste hulp bij preventief onderhoud en het verhelpen van storingen. Zo kunt u dus alles bij één partij onderbrengen. En dat is wel zo makkelijk.

Advies of hulp bij de realisatie van technische installaties, groot of klein?
Wij helpen u graag.

Saman installatie bied een grote diversiteit in mogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van Installatie? Saman Installatie hebben we opgesplitst in 6 onderdelen. Op elk gebied werken experts, die u kunnen adviseren. Zij denken graag met u mee voor een passende realisatie, die aansluit bij uw wensen.

Cv-ketel
Een behaaglijke temperatuur in alle ruimtes van uw woning, een warme douche of een warm bad: allemaal onderdelen die het leven comfortabel maken en waar een goede cv-ketel voor zorgt. Bij het maken van de juiste keuze voor een cv-ketel , zijn er verschillende factoren waar u aan moet denken. Gaat u een cv-ketel huren of kopen? Hoeveel vermogen heeft u nodig? Hoe zorgt u voor het juiste onderhoud? En hoe energiezuinig is die ketel eigenlijk? Allemaal vragen waar Saman Groep u dankzij de jarenlange ervaring en op basis van uw wensen en behoeften in adviseert.

Gas en water
Grote of kleine wijzigingen in het aanleggen van de gas- en waterinfrastructuur in uw woning? Bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken of een buitenkraan. Of wanneer u geen kalkaanslag meer wilt  en altijd zacht water tot uw beschikking. Als totaalinstallateur zorgen wij ook voor uw gas- en waterinfrastructuur, eventueel in combinatie met uw elektra-installaties.
Naast het aanleggen of wijzigen van gas- en waterinstallaties, verzorgen wij ook eenmalig of periodiek onderhoud. Zo voorkomt u klein of grote materiële en/of immateriële schade in uw woning.

Dak en goot
Van een kleine reparatie tot honderden vierkante meters dakbedekking. Met de decennialange ervaring die Saman Groep heeft, is alles mogelijk. Ambachtelijk vakmanschap is altijd vereist als het gaat om dakbedekking, maar door te werken met moderne materialen als PVC en EPDM is ook hier ons innovatieve karakter zichtbaar. Met de nieu-wste materialen zorgen wij voor hoogwaardige, langdurige oplossingen en uiteraard de juiste isolatie voor uw dak. Daarnaast verzorgen wij uit-eraard ook het gootwerk rondom uw woning. Zo kunt u kiezen voor de aanleg van dakgootpreventie, waardoor het schoonmaken van de dakgoten niet meer van toepassing is. Met onze jarenlange ervaring bij authentieke renovatieprojecten, maar ook in nieuwbouwsituaties kunnen onze vakmensen u in elke situatie uitstekend van dienst zijn.

Ventilatie

De nieuwste ventilatietechnieken zorgen voor de afvoer van vervuilde lucht en optimale toevoer van schone lucht. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over een gezond binnenklimaat in uw woning.
Laat uw ventilatiesysteem vakkundig ontwerpen en aanleggen door de vakmensen van Saman Groep. Wij kijken samen naar wat uw woning nodig heeft en houden daarbij natuurlijk rekening met het energieverbruik. De nieuwste systemen verbruiken in tegenstelling tot verouderde systemen tot wel 95% minder energie! Een weloverwogen keuze zorgt dus niet alleen voor een gezond binnenklimaat, maar ook voor een behoorlijke energiebesparing.

Airco
Thuis over airconditioning beschikken is geen overbodige luxe. Door de steeds warmere zomers en beter geïsoleerde gebouwen loopt de binnentemperatuur het hele jaar door, al snel hoog op. Een airconditioningsysteem biedt dan de ideale verkoeling. Al ruim 10 jaar leveren wij de kwaliteitssystemen van Daikin, waarop u maar liefst 5 jaar garantie krijgt. Een betrouwbare leverancier waarbij u ook in de toekomst verzekerd bent van beschikbaarheid van alle onderdelen en service.

Sanitair
Water, warmte en welzijn: drie speerpunten als het gaat om uw kranen, sanitair en waterleidingen. Bij Saman Groep is het niet alleen mogelijk de zorg voor het onderhoud en de service voor al deze producten te realiseren, maar bieden wij ook de aanleg van complete badkamers en toiletten. Dus of u nu op zoek bent naar een kraan, toilet of hele badkamer, onze adviseurs helpen u graag.

Duurzame energie

Saman EnergiQ

Zeeuwse energie voor een goede prijs. Energie hoeft niet ingewikkeld te zijn!


Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Installatie

Voordelig een cv huren

Geen grote uitgave ineens doen? Kies dan voor het huren of leasen van uw cv-ketel.

prijs per maand bij 5-jarig contract, inclusief btw

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Mevr. Erhardt uit Zierikzee

In no-time stond de monteur voor de deur

Vragend naar haar ervaringen met de Saman Groep begint mevrouw Erhardt uit Zierikzee aan een uitgebreide lofzang. “Ze zijn zo sympathiek. Het zijn zonder uitzondering allemaal aardige en kundige mensen.”