Saman Groep in Tubbergen

€ 100 korting op zonnepanelen, airco's en warmtepompen

Eppink is nu Saman Groep

Korting voor Eppink klanten!

Welkom bij de Saman Groep! Als gerenommeerd installatiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en meer dan 60.000 tevreden klanten, kijken wij ernaar uit om duurzaam comfort ook bij jou te regelen. Daarom hebben wij een speciale welkomstactie voor de huidige klanten van Eppink:

Tot het einde van 2024 ontvang je € 100 korting op jouw aankoop van een warmtepomp, airco of zonnepanelen bij de Saman Groep. Deze korting is geldig bovenop eventuele lopende acties en kortingen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en profiteer van deze welkomstactie!

Bekijk onze favoriete producten!

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

€ 100 extra korting op zonnepanelen, warmtepomp of airco!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *