Gezellig en sfeervol thuiskomen

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Verlichting

De sfeer in uw woning wordt mede bepaald door licht. De juiste keuze voor verlichting is daarom van groot belang. Daarnaast maken de mogelijkheden voor energiebesparende lampen een goede keuze nóg belangrijker. Duurzame verlichting heeft een lange levensduur, een minimaal energieverbruik en een goede impact op het milieu.

LED verlichting is momenteel de meest duurzame vorm van verlichting. De meest zuinige led lampen verbruiken tot wel 90% minder energie dan een gloeilamp met een gelijke lichtopbrengst. Daarmee bespaart u dus fors op uw energierekening.
Een goede led lamp kan wel 50.000 branduren meegaan. Hierdoor is de levensduur van de led lamp 50 keer langer dan de levensduur van een ouderwetse gloeilamp. Voldoende reden om de overstap te maken naar duurzame verlichting.

Met een verlichtingsplan kunt u ervoor zorgen dat u de gezelligheid, sfeer en rust kunt creëren die in uw woning gewenst wordt, daarbij rekening houdend met duurzaamheid. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij op basis van uw wensen een passend en persoonlijk verlichtingsplan maken, waarbij u de juiste sfeer creëert in uw woning én bespaart op uw energieverbruik!

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Elektra

Maak uw woning slimmer

Met één druk op de knop alle verlichting in huis uitschakelen? Per ruimte de temperatuur regelen? Informeer eens naar de mogelijkheden van huisautomatisering.

Bekijk een domoticasysteem in onze showroom


Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Duurzame energie

Zorgeloos laden

Heeft u een elektrische auto? Wat is er dan makkelijker dan dat u uw auto thuis of op de zaak kunt opladen.

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Dhr. Van Oostenbrugge (Omoda)

Saman weet precies wat wij willen als bedrijf

Saman Groep is de vaste samenwerkingspartner van schoenenwinkel Omoda. Recent werd de winkel in Goes geheel verbouwd. Saman verzorgde alle elektra- en installatiewerkzaamheden.