Maak uw woning slimmer

Maak uw woning slimmer

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Huisautomatisering

Met één druk op de knop alle verlichting in huis uitschakelen? Per ruimte de temperatuur regelen? Bij een eventueel alarm alle lichten aan laten gaan? Met huisautomatisering creëert u een intelligente leefomgeving in en rond uw huis. Het bevordert niet alleen uw wooncomfort en veiligheid, u kunt met deze technologie bovendien energie besparen. Maak uw woning vandaag nog slimmer!

Hoe werkt het?
Domotica koppelt de verschillende installaties en systemen in huis en laat ze met elkaar communiceren. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, zonwering, audio en alarminstallaties. Met één slim systeem regelt u alles! En u kunt alles eenvoudig aansturen op afstand via standaard schakelaars, maar ook via een smartphone, tablet of pc, waar u zich ook bevindt.

Eenvoudig bedienbaar en betaalbaar
Saman Groep is geregistreerd partner van Loxone, een geavanceerde, maar eenvoudige en betaalbare oplossing voor huisautomatisering. Het systeem kan zowel in nieuwbouw als in bestaande omgevingen toegepast worden. Het hart van Loxone’s huisautomatisering is een miniserver. Daarin worden alle afzonderlijke systemen samengebracht. Dit maakt de intelligente automatisering  eenvoudig bedienbaar. Alleen al met de installatie van de miniserver beschikt u over een volledig systeem, die u naar wens kunt uitbreiden. Loxone is zowel vanuit huis als op afstand te bedienen.

Verlichting
Met één druk op de knop worden lichten aan- of uitgedaan, gedimd of de gewenste kleur ingesteld. U kunt de geconfigureerde lichtregeling opslaan als lichtscène. Handig voor de volgende keer.

Zonwering
Intelligente zonwering zorgt in de zomer voor koele ruimtes en in de winter voor een optimaal energiegebruik. Of het nu om de jaloezieën, rol-luiken of luifels gaat, met Loxone kunt u uw zonwering op een slimme manier aansturen.

Verwarming & ventilatie
U kunt per ruimte de temperatuur regelen. Zo willen we het meestal de gehele dag wat koeler in de slaapkamer hebben, in de woonkamer wat warmer en de badkamer moet alleen ‘s ochtends en ‘s avonds verwarmd worden. Met de zelflerende verwarmingsregeling kunt u de verwarmingsenergie optimaal gebruiken.

Klimaat & energie
Laat het weerstation de verlichting, zonwering en verwarming aansturen. Krijg meer inzicht in het energiegebruik van verschillende apparaten. Tv, dvd-speler, audioinstallatie en pc verbruiken ook in standby-modus stroom. Door een simpele druk op de knop koppelt u al deze apparaten los van uw stroomnet en bespaart u energie.

Audio
Per ruimte kunt u uw favoriete muziek afspelen. U creeërt eenvoudig een volwaardig audio-systeem die u simpel met één knop kunt besturen. Makkelijker kan niet!

Alarm & toegangscontrole
Bespaar op een alarminstallatie en gebruik de reeds voorhanden systemen. Bij activering slaan de bewegingsmelders alarm en het licht gaat aan. Het alarm is eenvoudige met één druk op de knop te (de)activeren. En in geval van alarm wordt u op de hoogte gebracht door telefoon, sms en e-mail.

Ook kunt u de toegangen per tracker automatisch vastleggen. Zo kunt u volgen wie er uw huis binnengaat. En via de intercom en eventuele camera’s kunt u overal vandaan zien wie er voor uw deur staat of rond uw huis / gebouw.

Huisautomatisering 1

Elektra

Slimme zakelijke toepassingen

Comfort, veiligheid en energiebesparing. Wat kan gebouwautomatisering voor uw bedrijf betekenen?


Installatie

Voordelig een cv huren

Geen grote uitgave ineens doen? Kies dan voor het huren of leasen van uw cv-ketel.

prijs per maand bij 5-jarig contract, inclusief btw

Duurzame energie

Zorgeloos laden

Heeft u een elektrische auto? Wat is er dan makkelijker dan dat u uw auto thuis of op de zaak kunt opladen.

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Dhr. Den Dekker (Zeelandia)

Toepassing slimme gebouwautomatisering

Een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Tevens passend in het straatbeeld van historisch Zierikzee. Dat zijn de kwalificaties die toegekend kunnen worden aan de nieuwe entree van het hoofdkantoor van Zeelandia.