Altijd goed verbonden

Altijd goed verbonden

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Datanetwerken

Een goed functionerend datanetwerk is al bijna niet meer weg te denken in uw woning of het bedrijfsleven. Wanneer dit niet in orde is, is er al snel een groot verlies aan belangrijke factoren. Van stopcontact tot internetkabel naar uw computer en printer, Saman regelt het voor u. Bij Saman Elektra beschikken wij over brede kennis en jarenlange ervaring in het aanleggen van datanetwerken. Zo zorgen wij ervoor dat het internet en telefoonverkeer in uw woning of bedrijfspand optimaal werkt. Samen met u denken de experts van Saman Groep na over een goede inventarisering die voldoet aan uw wensen. Of het nu een groot project is of slechts enkele aanpassingen zijn. Op basis daarvan maken we een ontwerp helemaal op maat voor uw woning of bedrijf.

Mocht u meer informatie willen? Neem direct contact op met één van onze adviseurs.

Elektra

Maak uw woning slimmer

Met één druk op de knop alle verlichting in huis uitschakelen? Per ruimte de temperatuur regelen? Informeer eens naar de mogelijkheden van huisautomatisering.

Bekijk een domoticasysteem in onze showroom


Duurzame energie

Zorgeloos laden

Heeft u een elektrische auto? Wat is er dan makkelijker dan dat u uw auto thuis of op de zaak kunt opladen.

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Duurzame energie

Krachtige zonneboilers

Een standaard zonneboiler bespaart maximaal 60% van het energieverbruik voor warmtapwater.

inclusief montage en btw

Dhr. De Pooter uit Hoek

Onze gasnota is flink verlaagd

Uw woning energiezuinig verwarmen en direct de gasrekening verlagen? Een hybride warmtepomp is dé nieuwste mogelijkheid in energiebesparing. Het is een combinatie van een warmtepomp en een cv-ketel. Familie De Pooter uit Hoek ervaart sinds een half jaar de voordelen ervan. “De warmtepomp brengt de toegezegde hoeveelheid energie op, en nog wel meer. Het gasverbruik is echt flink verminderd. Goed voor de portemonnee en het milieu.”