Een veilig gevoel in huis

Een veilig gevoel thuis

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Beveiliging

Veiligheid. Een belangrijk onderwerp. Of het nou gaat om het voorkomen van ongewenste toegang tot uw woning of om brandveiligheid, u wilt zich thuis veilig kunnen voelen. Saman helpt u daarbij.

Betrouwbare alarminstallaties
Met behulp van alarmmakende technieken wordt ongewenste toegang tot uw woning snel gesignaleerd en kan er actie door de politie of het beveiligingsbureau worden ondernomen. Wij werken samen met BORG-erkende beveiligingsbureaus waardoor u zeker bent van een betrouwbare installatie.

Innovatieve camerasystemen
Wilt u altijd en overal de omgeving in en rondom uw woning in de gaten kunnen houden? Met de betrouwbare en innovatieve camerasystemen van D-Link voor binnen en buiten, hoeft u zich niet meer onveilig te voelen. De systemen zijn te bedienen en te monitoren via uw smartphone, tablet of pc. Zodra de camera iets onverwachts registreert, ontvangt u een melding per e-mail of in de app en bent u direct op de hoogte. Zo heeft u altijd en overal zicht op uw huis en omgeving.

Brandbeveiliging
Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt zeker bij brand. Niets is zo desastreus als een brand die te laat ontdekt wordt. De materiële en emotionele schade is na brand altijd groot. Daarom is het goed om brandgevaar vroegtijdig te signaleren. Diverse regelgevingen en, steeds vaker, verzekeringsvoorwaarden verplichten u om voorzorgsmaatregelen te nemen. Voor zowel het installeren van een eenvoudige rookmelder als het aanbrengen van een compleet branddetectiesysteem kunt u bij ons terecht.

Elektra

Maak uw woning slimmer

Met één druk op de knop alle verlichting in huis uitschakelen? Per ruimte de temperatuur regelen? Informeer eens naar de mogelijkheden van huisautomatisering.

Bekijk een domoticasysteem in onze showroom


Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Duurzame energie

Zorgeloos laden

Heeft u een elektrische auto? Wat is er dan makkelijker dan dat u uw auto thuis of op de zaak kunt opladen.

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Dhr. Daane uit Westkapelle

Eerste kennismaking maakte meteen indruk

Op zoek naar informatie over een cv en zonnepanelen belandde Jordan Daane bij Saman. “Het was vrijdagmiddag rond 17.00 uur. Zo vlak voor het weekend willen bedrijven dingen dan nog wel eens snel afronden.Bel maandag maar terug… Maar niet bij Saman. Ik werd uitgebreid geïnformeerd en er was totaal geen tijdsdruk. Voor mij is het belangrijk dat ik een klik met het bedrijf heb. En dat had ik meteen!”