De perfecte aansluiting

De perfecte aansluiting

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Elektra: Blijvend vernieuwend

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Bijna overal zitten tegenwoordig elektrische of mechanische onderdelen in. Onze vakmensen zorgen ervoor dat ze bijblijven in deze razendsnelle ontwikkelingen, zodat u er als klant vanuit kunt gaan dat u over de juiste kwaliteit elektra beschikt. Omdat Saman Groep niet alleen in elektrotechniek de hoogste kwaliteit biedt, maar ook op installatiegebied én voorop loopt in duurzame ontwikkelingen, kunt u er zeker van zijn dat u bij Saman Elektra het totaalpakket vindt wat voldoet aan uw wensen.
Vanwege onze grote diversiteit is Saman Elektra opgesplitst in verschillende onderdelen.

Verlichting: U wilt graag een fijne sfeer creëren in uw woning. Aangezien verlichting een aanzienlijk deel van het totale energieverbruik uitmaakt, is het een goed element om op te besparen. Duurzame verlichting heeft een langere levensduur, minimaal energieverbruik en is goed voor het milieu.

Huis-/Gebouwautomatisering: Met één druk op de knop alle verlichting in huis uitschakelen? Per ruimte de temperatuur regelen? Met huisautomatisering ontstaat er een intelligente leefomgeving. Het verhoogt niet alleen uw wooncomfort en veiligheid, u kunt met deze technologie ook energie besparen. Maak uw  woning nog slimmer en duurzamer!

Beveiliging: Veiligheid is een belangrijk onderwerp. Of het nou gaat om het voorkomen van ongewenste toegang tot uw woning of bedrijfspand of om brandveiligheid. U wilt zich veilig kunnen voelen wanneer u thuis bent. Maar ook uw werknemers een gegarandeerde veiligheid bieden, met bijvoorbeeld avondwerk. Saman Groep maakt het mogelijk om voor iedere situatie een passend alarmsysteem te realiseren.

Op elk gebied werken er experts die u kunnen adviseren en met u meedenken zodat alles aan uw wensen voldoet. Uiteraard bieden wij u na de aanleg van elektra ook de juiste hulp bij preventief onderhoud en het verhelpen van storingen. Zo kunt u dus alles bij één partij onderbrengen. En dat is wel zo makkelijk.

Advies of hulp bij de realisatie van elektrotechnische installaties, groot of klein? Neem direct contact met ons op.

Elektra

Maak uw woning slimmer

Met één druk op de knop alle verlichting in huis uitschakelen? Per ruimte de temperatuur regelen? Informeer eens naar de mogelijkheden van huisautomatisering.

Bekijk een domoticasysteem in onze showroom


Installatie

Voordelig een cv huren

Geen grote uitgave ineens doen? Kies dan voor het huren of leasen van uw cv-ketel.

prijs per maand bij 5-jarig contract, inclusief btw

Duurzame energie

Zorgeloos laden

Heeft u een elektrische auto? Wat is er dan makkelijker dan dat u uw auto thuis of op de zaak kunt opladen.

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Dhr. Van Oostenbrugge (Omoda)

Saman weet precies wat wij willen als bedrijf

Saman Groep is de vaste samenwerkingspartner van schoenenwinkel Omoda. Recent werd de winkel in Goes geheel verbouwd. Saman verzorgde alle elektra- en installatiewerkzaamheden.