hybride warmtepomp

Intergas Xtend

Heb jij nu nog een goede cv-ketel, maar wil je wél besparen op je gaskosten? Dan bieden we met de Intergas Xtend warmtepomp een goede oplossing. Deze hybride Intergas warmtepomp sluiten we aan op je cv-ketel. Zo kan de warmtepomp voorzien in warmte voor in huis en verwarmt je cv-ketel het water om bijvoorbeeld te douchen. Op deze manier bespaar je circa 70% op je gaskosten.

Vanaf4.320,-
incl. montage, btw en subsidie

De voordelen van de Intergas Xtend

De Intergas Xtend is te combineren met jouw bestaande cv-ketel. Met deze combinatie bespaar je tot 70% gas en verlaag je jouw energierekening behoorlijk.

  • Combineer met jouw bestaande cv-ketel

  • Voor bijna iedereen toepasbaar

  • Tot 70% gasbesparing

In twee minuten alles over Intergas Xtend

In deze productvideo vertelt Daniël alles over de warmtepomp van Intergas. Heb jij na het kijken van de video nog vragen? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Zo werkt de Intergas Xtend warmtepomp

De warmtebron wordt over een warmtewisselaar (verdamper) geleid. Het in de verdamper aanwezige vloeibare koudemiddel neemt de warmte van de warmtebron op en verdampt. De damp wordt door een compressor aangezogen en samengeperst, waardoor de druk en de temperatuur ervan oplopen. In een tweede warmtewisselaar (condensor) condenseert de damp weer tot vloeistof. In deze fase levert de warmtempomp energie aan het water voor ruimte- of tap-waterverwarming. Daarna wordt met een expansieventiel de druk van het koudemiddel weer verlaagd en begint de kringloop van vooraf aan.

Vergelijkbare warmtepompen

Ontdek de mogelijkheden!

Kies jij voor warmtepomp kopen of huren?

Warmtepomp kopen

Direct besparen op je gasrekening!

check

Eenmalige investering

check

70% - 100% gas besparen

check

Service en onderhoud optioneel

Vanaf4.145,-
incl. btw, montage en subsidie
250 euro cashback!

Warmtepomp huren

Niet investeren, wel besparen.

check

Vast maandbedrag

check

70% - 100% gas besparen

check

Incl. service en onderhoud

Vanaf64,-
all-in per maand

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *