Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Warmtepompboilers

Duurzaam

Een warmtepompboiler benut warmte uit de lucht om tapwater duurzaam te verwarmen. De opgewekte energie wordt aangevuld met elektrische energie om de gewenste temperatuur te bereiken. Er wordt hiervoor geen gas gebruikt. Daarom is dit een energiezuinig alternatief voor bijvoorbeeld een elektrische boiler.

Een warmtepompboiler maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen. Er is enkel een aansluiting  op het elektriciteitsnetwerk nodig. Gemiddeld verbruikt een warmtepompboiler tot drie keer minder stroom dan een elektrische boiler. Zo spaart u het milieu en uw portemonnee.

Met een warmtepompboiler kunt u het gehele jaar water verwarmen. Door de grote capaciteit kan een warmtepompboiler voor 100% voorzien in uw warmwaterbehoefte. Grootschalige aanpassingen aan de woning zijn vaak niet nodig. Dat is wel zo handig!

Het plaatsen van een warmtepompboiler van Saman Groep is altijd maatwerk. We kijken naar de capaciteit die u nodig heeft om uw tapwater energiezuinig te verwarmen en naar de plaats om de warmtepompboiler te plaatsen.

Saman Groep verzorgt de gehele installatie van uw warmtepompboiler en eventueel ook de andere benodigde installaties. U hoeft alleen maar te genieten van het aangename warme tapwater en de besparing op uw energierekening!

Een greep uit ons assortiment

Daikin warmtepompboiler 200 liter

Daikin warmtepompboiler 200 liter
€ 1.750,00
Incl BTW.

Daikin warmtepompboiler 260 liter

Daikin warmtepompboiler 260 liter
€ 2.049,99
Incl BTW.