Sterk in gecertificeerde installateur
Altijd opgeladen vertrekken van huis

Energie besparen?

Ontdek hoeveel u kunt besparen met het Saman Bespaaradvies

Energie besparen?

Laadstation

Laadstations

Heeft u een elektrische auto? Wat is er dan fijner dan dat u uw auto thuis of op de zaak kunt opladen. Dit kan niet via een standaard stopcontact, omdat bij het opladen van een elektrische auto gedurende langere tijd een hoge stroom wordt afgenomen, waardoor het risico op oververhitting ontstaat en er daardoor kans is op brand. Het is daarom belangrijk dat u een veilig laadstation heeft.

De laadstations die wij leveren worden in Nederland geproduceerd en zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig en snel laden van uw auto door een intelligent systeem, wat communiceert met uw auto. En hoe mooi is het om uw eigen auto op te laden met uw eigen groene stroom? In combinatie met onze mogelijkheden voor energieopwekking krijgt elektrisch rijden een nieuwe dimensie!

Wilt u meer informatie of direct advies over een laadstation bij u thuis of op de zaak? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Een greep uit ons assortiment

Ecotap Homebox 3,7 tot 22 kW laadstation
€ 820,00
Incl BTW.

Ecotap Homebox 3,7 tot 22 kW laadstation

Ecotap Homebox 3,7 tot 22 kW laadstation vast laadsnoer
€ 940,00
Incl BTW.

Ecotap Homebox 3,7 tot 22 kW laadstation vast laadsnoer

Ecotap SLA_K 2x22 kW laadstation zuilmodel 2
€ 3.678,40
Incl BTW.

Ecotap SLA_K 2x22 kW laadstation zuilmodel

Ecotap WG2 2x22 kW laadstation wandmodel 2
€ 2.716,45
Incl BTW.

Ecotap WG2 2x22 kW laadstation wandmodel

Als u elektrisch gaat rijden wilt u uiteraard makkelijk en veilig kunnen opladen. Saman Duurzame Energie biedt verschillende laadstations in een fraai design en van zeer hoge kwaliteit. Voor thuis en op de zaak bieden wij hiermee mogelijkheden om te komen tot een goede oplossing, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw elektrische voertuig. Een laadstation laadt tot wel 8 keer sneller dan een regulier stopcontact en is bovendien veiliger voor uw huis en auto. En met een laadstation bij u thuis, bent u verzekerd van een volledig opgeladen auto, elke keer dat u de deur uit gaat.

Grote diversiteit
De mogelijkheden met ons assortiment zijn toereikend voor elke situatie. Onze adviseurs lichten u dan ook graag in over de mogelijkheden. Zo leveren en installeren wij voor alle op de markt zijnde elektrische auto’s compatibele laadstations, en wij, als erkende service dealer, zorgen ervoor dat uw laadstation vakkundig en volgens de norm wordt geïnstalleerd.

Fraai design
De laadstations hebben een modern uiterlijk en zijn zeer degelijk. Standaard verkrijgbaar in het getoonde uiterlijk maar ook in uw huisstijl op te maken.

Registratie en backoffice
Via de backoffice is het laadstation te beheren en kan de status worden bekeken. De toegangscontrole en transactiehistorie is tevens via de backoffice te bereiken en inzichtelijk gemaakt. Er kunnen gebrui-kers en gebruikersgroepen aangemaakt worden. De facturatie verloopt geheel automatisch via elektronische facturen, automatische incasso’s of realtime betaling. Hiermee bieden wij u volledige functionaliteit, optimale veiligheid en een goede service.

Energieopwekking
U heeft al gekozen voor een milieuvriendelijke manier van autorijden, met zo min mogelijk of zelfs zonder CO2 uitstoot. Hoe mooi is het dan om ook uw eigen groene stroom op te wekken voor het opladen van uw elektrische auto? Als Saman Groep bieden wij verscheidene duurzame oplossingen voor het opwekken van uw eigen stroom. Op onze website kunt u zien welke oplossingen mogelijk zijn. Wilt u een persoonlijk advies voor uw specifieke situatie, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

 

DOWNLOAD HIER MEER INFORMATIE OVER LAADSTATIONS

Dhr. Van de Wege uit Vlissingen

Ze zijn professioneel, netjes en klantvriendelijk

Aanvankelijk was er een verkeerde omvormer meegeleverd. “Er is toen als service tijdelijk een andere omvormer opgehangen om toch rendement van de installatie te hebben. Na een paar dagen hebben ze de goede omvormer geplaatst. Dat is dus heel keurig opgelost”, is Van de Wege positief over Saman.