Van energie verslinden naar energie besparen

Van energie verslinden naar energie besparen

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Uw specialist in duurzaam comfort

Dankzij ons vooruitstrevende, bewuste en toekomstgerichte karakter gaan wij altijd op zoek naar een duurzame oplossing die voldoet aan uw wensen. Met een diversiteit aan mogelijkheden, zoals warmtepompen, zonne-energie, windenergie, HRe cv-ketels en energiebesparende verlichting, vindt u bij ons altijd een duurzame oplossing voor uw woning.

Van advies en ontwerp tot realisatie, service en onderhoud van duurzame oplossingen: wij regelen het voor u. Want als totaalaanbieder hebben wij alle kennis en expertise onder één dak en daar profiteert u van.

Bent u benieuwd wat Saman Duurzame energie voor u kan betekenen? Vanwege onze grote diversiteit is dit opgesplitst in 4 onderdelen. Op elk gebied werken er experts, die u kunnen adviseren. Zij denken met u mee, om aan uw wensen te voldoen. 

Zonnepanelen
Van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Als u kiest voor zonnepanelen van Saman Groep weet u zeker dat het zonnepanelensysteem wat op uw dak ligt het juiste is. Want de aanschaf van zonnepanelen is een belangrijke investering waarbij u graag zeker bent van de beste kwaliteit.

Wij werken met onze eigen gekwalificeerde medewerkers, zodat wij zorg kunnen dragen voor een betrouwbaar en goed werkend systeem. Daarnaast leidt onze samenwerking met ’s werelds grootste leveranciers tot de ontwikkeling van systemen met de hoogste opbrengst. En dankzij grootschalige inkoop van hoogwaardige producten, bent u ook nog eens verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Laat de zon maar schijnen!

Warmtepomp
In onze omgeving is veel ongebruikte energie aanwezig in de aarde, het water of de lucht. Een warmtepomp kan deze gratis energie omzetten in bruikbare warmte of kou. Dus als u uw woning wilt verwarmen, koelen of kraanwater verwarmen én tegelijkertijd energie wilt besparen, kiest u voor een waterpompsysteem.

Door onze kennis en ervaring met duurzame energie-oplossingen kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden. Naast een energiebesparing tot circa 50% zorgt de warmtepomp het hele jaar voor optimaal comfort door energiezuinig verwarmen en koelen. Als u deze dan ook nog eens combineert met zonnepanelen, heeft u een volledig duurzame energievoorziening!

Zonneboiler
Gebruik maken van de zon om uw woning te verwarmen of warm water uit de kraan te krijgen? Dat kan met een zonneboiler. Door met zonnecollectoren zonlicht op te vangen, kan het licht omgezet worden in warmte. Dankzij deze duurzame manier van verwarmen kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

Zonneboilers zijn toe te passen in veel verschillende situaties, zowel in de bestaande bouw als in nieuwbouw. Om brede toepassing mogelijk te maken zijn er dan ook montagesystemen voor vele verschillende soorten daken. Als gecertificeerde HRsolar-dealer bieden wij een geheel Nederlands systeem aan met de hoogste opbrengst per collector die op dit moment verkrijgbaar is.

Laadstations
Heeft u een elektrische auto? Wat is er dan fijner dan dat u uw auto thuis of op de zaak kunt opladen. Dit kan niet via een standaard stopcontact, omdat bij het opladen van een elektrische auto gedurende langere tijd een hoge stroom wordt afgenomen, waardoor het risico op oververhitting ontstaat en er daardoor kans is op brand. Het is daarom belangrijk dat u een veilig laadstation heeft.

De laadstations die wij leveren worden in Nederland geproduceerd en zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig en snel laden van uw auto door een intelligent systeem, wat communiceert met uw auto. En hoe mooi is het om uw eigen auto op te laden met uw eigen groene stroom? In combinatie met onze mogelijkheden voor energieopwekking krijgt elektrisch rijden een nieuwe dimensie!

Duurzame energie

Onze duurzame energie projecten

Bekijk in ons overzicht enkele van onze projecten.


Duurzame energie

Zorgeloos laden

Heeft u een elektrische auto? Wat is er dan makkelijker dan dat u uw auto thuis of op de zaak kunt opladen.

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Duurzame energie

Krachtige zonneboilers

Een standaard zonneboiler bespaart maximaal 60% van het energieverbruik voor warmtapwater.

inclusief montage en btw

Dhr. Daane uit Westkapelle

Eerste kennismaking maakte meteen indruk

Op zoek naar informatie over een cv en zonnepanelen belandde Jordan Daane bij Saman. “Het was vrijdagmiddag rond 17.00 uur. Zo vlak voor het weekend willen bedrijven dingen dan nog wel eens snel afronden.Bel maandag maar terug… Maar niet bij Saman. Ik werd uitgebreid geïnformeerd en er was totaal geen tijdsdruk. Voor mij is het belangrijk dat ik een klik met het bedrijf heb. En dat had ik meteen!”