Profiteer driedubbel van een nieuwe cv-ketel

  • 5% korting op jouw nieuwe cv-ketel
  • Een gratis Intergas Touch slimme thermostaat
  • Je bespaart tot wel 15% op jouw stookkosten

Onze populaire cv-ketels

Daarom kies jij voor een cv-ketel van de Saman Groep

  • Je profiteert van 5% korting op jouw installatie, zo bespaar je al snel € 125!
  • Binnen drie weken na opdracht al geplaatst
  • Vakkundige installatie door gecertificeerde monteurs
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Je betaalt pas achteraf

15% gasbesparing

Heb jij een verouderde cv-ketel? Nieuwe cv-ketels zijn een stuk energiezuiniger. Je besparing kan oplopen tot wel 15%. Bij een gemiddeld verbruik is dit al snel 180 kuub aan gas per jaar. Met de huidige tarieven bespaar je dan al snel € 300 per jaar.

totaalinstallateur in de buurt

Met onze nieuwe vestiging in Barendrecht zorgen wij dat we altijd bij jou in de buurt zitten. Wij zijn totaalinstallateur van duurzame installaties, onze service gaat verder dan enkel cv-ketels. Wij zijn ook gespecialiseerd in zonnepanelen en ook daar profiteer jij van 5% korting! Jouw zonne-energie inzetten om jouw huis te verwarmen? Wij helpen jou verder! Met een warmtepomp, airco of laadpaal voor jouw auto. Al jouw duurzame oplossingen onder één dak.

Intergas als beste uit de test

De Intergas Xtreme is al meerdere keren als beste uit de test gekomen bij het cv-ketel onderzoek van de Consumentenbond. De Intergas Xtreme cv-ketel is een zuinige cv ketel en behaalt een extreem hoog rendement door middel van twee warmtewisselaars. In de gepatenteerde warmtewisselaars met gescheiden kopercircuits, wordt warm water rechtstreeks verwarmd.

Doordat de Intergas Xtreme restwarmte van de rookgassen gebruikt om het water voor te verwarmen, is er veel minder energie nodig om het water op temperatuur te krijgen. Dit resulteert in optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Dat is wel zo zuinig! Wij bieden een ruim assortiment Intergas cv ketels. Wil je weten welke Intergas ketel het beste bij jouw situatie past? Vul het formulier in voor advies op maat.

Klaar voor de toekomst

Al onze cv-ketels zijn warmtepomp ready. Dit betekent dat je jouw cv-ketel altijd kan uitbreiden met een hybride warmtepomp. Met een hybride warmtepomp kan je nog eens 70% besparen op je gasrekening.

Gaslos garantie

Wil je toch liever helemaal van het gas af? Ook dan denken we mee. Koop jij een nieuwe cv-ketel bij de Saman Groep, dan krijg je daar gaslos garantie bij. Kies jij binnen vijf jaar alsnog voor een all-electric warmtepomp, dan ontvang je een grote korting op de aanschaf.

Vraag jouw offerte aan

installatie altijd inbegrepen

De installatie van de nieuwe cv-ketel is altijd inbegrepen. Wij installeren de ketel bijna altijd binnen één werkdag in jouw woning. Met onze cv-ketel installatie bieden wij de zekerheid dat de ketel veilig gemonteerd wordt en zuinig kan werken.

SAMAN WARMTEGARANTIEPLAN

Bij aanschaf van een cv-ketel bij de Saman Groep sluit je direct het Saman Warmte Garantieplan af (+ €14,40 p/m). Met dit all-in service abonnement heb je tot 15 jaar lang geen onverwachte kosten aan jouw cv-ketel. Ook ben je hiermee verzekerd van een goede en betrouwbare installatie. De minimale looptijd van het contract is twee jaar. Na anderhalf jaar voeren wij de eerste onderhoudsbeurt uit. Vervolgens wordt er één keer per twee jaar onderhoud uitgevoerd.

HOEVEEL ZUINIGER IS EEN NIEUWE CV-KETEL

Vaak krijgen wij de vraag hoeveel zuiniger is een nieuwe cv-ketel vergeleken met mijn oude ketel. Een nieuwe cv-ketel bespaart op jouw stookkosten. Nieuwe ketels zijn tot wel 15% zuiniger dan een oude ketel. Dus hoeveel bespaar een nieuwe cv-ketel dan in gebruik? Bij een gemiddeld gebruik loopt dit al snel op naar 180 kuub gas per jaar.

Vraag jouw advies op maat aan

Wil jij weten welke cv-ketel perfect is voor jouw situatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wil je profiteren van de dubbele actie? Wees er dan snel bij, want OP=OP! Vul jouw contactgegevens in en geef aan op welke manier jij geadviseerd wil worden en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.