0

Nefit TrendLine HRC30/CW5

1.925,00

Zoekt u een cv-ketel met een hoog rendement, optimale zekerheid, lange levensduur en een snelle reactie op uw warmtevraag? Kies dan voor de compacte Netfit TrendLine. De Netfit TrendLine combiketel is uitgerust met de slimste software van dit moment; Intelligence Plus. Deze software ontdekt zelf patronen in uw warmwatergebruik. Daardoor ontstaat de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Lees meer
Artikelnummer: NTH51986 Categorie:
Huren v.a. 30,43 p/m
  • Huren of kopen
  • Hoog rendement
  • Zorgeloos comfort
E-mail dit product

Zoekt u een cv-ketel met een hoog rendement, optimale zekerheid, lange levensduur en een snelle reactie op uw warmtevraag? Kies dan voor de compacte Netfit TrendLine. De Netfit TrendLine combiketel is uitgerust met de slimste software van dit moment; Intelligence Plus. Deze software ontdekt zelf patronen in uw warmwatergebruik. Daardoor ontstaat de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Ook vergroot de vernieuwde High Speed warmtewisselaar de precisie en productkwaliteit van deze cv-ketel. Tot slot voldoet de Nefit Trendline door de modulerende A+ pomp, Z-Stream platenwisselaar en standby-verbruik van minder dan één watt, aan de hoogste eisen van energiebesparing en duurzaamheid. Dat maakt de Nefit Trendline een uitstekende keuze voor uw portemonnee én het milieu.

CW-klasse 5

  • Bad van 100 liter vol in 6 minuten.
  • 17 liter water van 40° Celsius per minuut.
  • 10 liter water van 60° Celsius per minuut.
  • Geschikt voor keuken of douche of bad (beperkt tegelijk).

Saman Warmte Garantieplan bij uw Nefit Trendline cv-ketel

Bij aanschaf van een cv-ketel bij de Saman Groep sluit u direct het Saman Warmte Garantieplan af. Met dit all-in service abonnement heeft u tot 15 jaar lang geen onverwachte kosten aan uw cv-ketel. Ook bent u hiermee verzekerd van een goede en betrouwbare installatie. De minimale looptijd van het contract is twee jaar. Na anderhalf jaar voert de Saman Groep de eerste onderhoudsbeurt uit. Vervolgens wordt er jaarlijks onderhoud uitgevoerd.

Merk Nefit
Naam Nefit TrendLine HRC30/CW5
Model Trendline
Type HRC30/CW5
Cw-klasse CW5
Vermogen (kW) 30
Standaard thermostaat Moduline 1000 (Nefit)
Afmeting (LxBxH, cm) 69,5 x 44 x 30,4
Energie efficiëntie klasse ruimte verwarming A
Energie efficiëntie klasse warmwater voorziening A
Garantie warmtewisselaar 10
Gaskeur naverwarming zonneboiler Ja
Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1
"De Saman Groep denkt echt met je mee"
Mevrouw Heijboer