0
 • Vast maandelijks huurbedrag
 • Geen grote uitgave nodig
 • Zekerheid voor een lange periode

Bent u op zoek naar een efficiënte en energiezuinige cv-ketel? Met de Intergas HRE A heeft u altijd een hoog rendement op verwarming én op warm tapwater. Daarnaast is de Intergas HRE A voorzien van een traploos modulerende regeling. Hierdoor past de cv-ketel automatisch het vermogen aan op uw warmtebehoefte. Zo stookt u efficiënt en energiezuinig.

Lees meer

Intergas HRE A 24/18 CW3 cv-ketel

1.360,00 incl. btw

Huren v.a. 29,57 p/m

Bent u op zoek naar een efficiënte en energiezuinige cv-ketel? Met de Intergas HRE A heeft u altijd een hoog rendement op verwarming én op warm tapwater. Daarnaast is de Intergas HRE A voorzien van een traploos modulerende regeling. Hierdoor past de cv-ketel automatisch het vermogen aan op uw warmtebehoefte. Zo stookt u efficiënt en energiezuinig.

Lees meer

Please add some options to render this input.

Please add some options to render this input.

Vergelijk
Artikelnummer: IH2C52052 Categorieën:
Looptijd:
12 jaar
Bekijk huurvoorwaarden
WINTERACTIE!
5% korting op al onze cv-ketels! Deze actie is geldig t/m 31 maart 2022.
Offerte aanvragen
E-mail dit product
?

Wilt u de rookgasafvoer vervangen? (huren)

De gemiddelde rookgasafvoer heeft een levensduur van 15 jaar. Dit is ongeveer gelijk met de cv-ketel. Tijdens het condensatieproces in de cv-ketel komen er niet alleen verbrandingsgassen vrij, maar ook een zuur. Dit zuur tast de afvoer aan. Door beschadigingen zouden er schadelijke gassen terecht kunnen komen in de woning. Daarom adviseren wij om bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel ook de rookgasafvoer te vervangen.

Bent u op zoek naar een efficiënte en energiezuinige cv-ketel? Met de Intergas HRE A heeft u altijd een hoog rendement op verwarming én op warm tapwater. Daarnaast is de Intergas HRE A voorzien van een traploos modulerende regeling. Hierdoor past de cv-ketel automatisch het vermogen aan op uw warmtebehoefte. Zo stookt u efficiënt en energiezuinig. Tevens is deze cv-ketel hybrid ready en kan deze op ieder gewenst moment worden uitgebreid met een hybride warmtepomp.

Intergas Verwarming is al jaren een toonaangevende fabrikant op het gebied van HR-combiketels. De betrouwbare Intergas HRE A cv-ketel kenmerkt zich door de gepatenteerde warmtewisselaar met gescheiden kopercircuits. Dit betekent dat de verwarming van tapwater rechtstreeks in de warmtewisselaar plaatsvindt. Daardoor zijn er minder onderdelen nodig en is de kans op storingen kleiner. Tot slot zorgt dit ervoor dat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Intergas cv-ketel CW-klasse 3

 • Bad van 100 liter vol in 12 minuten.
 • 10 liter water van 40° Celsius per minuut.
 • 6 liter water van 60° Celsius per minuut.
 • Geschikt voor keuken of douche of bad.

Saman Gaslos Garantie

Steeds meer woningeigenaren overwegen de aanschaf van een warmtepomp in plaats van een cv-ketel. Ben je daar nog niet aan toe? Geen zorgen! Onze cv-ketels zijn hybrid ready en kunnen op ieder gewenst moment worden uitgebreid met een hybride warmtepomp. Ben je binnen vijf jaar toe aan een all-electric warmtepomp? Dan maak je gebruik van de Saman Gaslos Garantie en profiteer je van een hoge korting. Met een nieuwe cv-ketel ben je klaar voor de toekomst! Lees hier alle informatie!

Saman Warmte Garantieplan bij uw Intergas HRE A cv-ketel

Bij aanschaf van een cv-ketel bij de Saman Groep sluit u direct het Saman Warmte Garantieplan af (+ €12,20 p/m). Met dit all-in service abonnement heeft u tot 15 jaar lang geen onverwachte kosten aan uw cv-ketel. Ook bent u hiermee verzekerd van een goede en betrouwbare installatie. De minimale looptijd van het contract is twee jaar. Na anderhalf jaar voert de Saman Groep de eerste onderhoudsbeurt uit. Vervolgens wordt er één keer per twee jaar onderhoud uitgevoerd. 

Merk Intergas
Naam Intergas HRE A 24/18 CW3 cv-ketel
Model HRE A
Type 24/18 CW3
Cw-klasse CW3
Vermogen (kW) 17
Standaard thermostaat Intergas Comfort Touch
Afmeting (LxBxH, cm) 45 x 24 x 59
Energie efficiëntie klasse ruimte verwarming A
Energie efficiëntie klasse warmwater voorziening A
Garantie warmtewisselaar 15
Gaskeur naverwarming zonneboiler Ja
 • Hidden
 • Uw gegevens

 • Hidden
 • Wij installeren in postcodegebieden 2600, 2900 t/m 3399 en 4200 t/m 5100. Levering DHZ in heel Nederland.
 • Ervaart u problemen?

  Mail dan naar [email protected]
 • Hidden

  Onzichtbare velden

Klanten geven ons gemiddeld een 8,8! Bekijk reviews
8 ,8
"De Saman Groep denkt echt met je mee"
Mevrouw Heijboer