Door de stijgende energieprijzen is het een goed moment om naar jouw cv-ketel te kijken. Nieuwe cv-ketels zijn namelijk een stuk zuiniger dan oudere modellen. Je bespaart tot wel 15% op jouw stookkosten ten opzichte van een verouderde cv-ketel. Buitenom een besparing op jouw energiekosten brengt een nieuwe cv-ketel nog meer voordelen met zich mee. We zetten ze voor jou op een rij:

De voordelen van een nieuwe cv-ketel

  • Bespaar tot wel 15% op jouw stookkosten.
  • Al onze cv-ketels zijn hybrid ready, je breidt hem dus eenvoudig uit met een hybride warmtepomp.
  • Met de Gaslos Garantie stap je binnen vijf jaar extra voordelig over op een all-electric warmtepomp.
  • Met het warmtegarantieplan ben jij altijd verzekerd van een warme woning.

Winteractie: GRATIS SLIMME THERMOSTAAT

Ontvang een gratis Intergas Touch slimme thermostaat + gateway bij de aanschaf van een Intergas cv-ketel. Met deze thermostaat stel jij de temperatuur eenvoudig via jouw telefoon in, waar je ook bent. Door deze slimme thermostaat in te zetten, kun je nog meer energie besparen. Bovendien plaatst onze monteur deze ook direct voor jou. Wees er snel bij, want op=op!

Comfort Touch gateway en app

De Intergas Gateway maakt van de thermostaat een slimme thermostaat. Je bedient de cv-ketel eenvoudig op afstand met jouw smartphone. Je kan ook programma’s instellen en prestaties monitoren, zodat jij altijd de controle hebt over jouw energieverbruik.

DE TOEKOMST VAN DE CV-KETEL

Alle cv-ketels die de Saman Groep in het assortiment heeft zijn hybrid ready. Dat wil zeggen dat ze op ieder gewenst moment kunnen worden uitgebreid met een hybride warmtepomp.  Deze hybride warmtepompen die naast jouw bestaande cv-ketel functioneren helpen jou om nog eens 70% gas te besparen, dat je gebruikt om je huis te verwarmen. Het tapwater wordt dan wel via de cv-ketel opgewarmd.

In drie stappen naar een nieuwe cv-ketel

Vraag jouw offerte aan!