Altijd zorgeloos naar boven

Altijd zorgeloos naar boven

Energie besparen?

Ontdek hoeveel u kunt besparen met het Saman Bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Trap en hekwerk

Elke trap, bordes of leuning vraagt om aandacht, of het nu een standaard item of een speciaal ontwerp ten behoeve van uw woning of kantoor betreft. Ontwerp en realisatie vinden vakkundig, snel en efficiënt plaats. De mogelijkheden worden verder verruimd doordat Saman Constructie het combineren van staal, roestvaststaal en aluminium met hoogwaardige materialen als glas, natuursteen of hout mogelijk maakt. Wilt u meer informatie over deze vele mogelijkheden, neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Zij informeren u vrijblijvend over de diverse mogelijkheden die er zijn.

Direct ideeën opdoen? Bekijk onze eerder gerealiseerde projecten.

Saman Constructie is uw partner voor het vervaardigen van trappen, bordessen en leuningen. Onder architectuur of op basis van ons ontwerp, het doel is altijd een hoogwaardig eindproduct. De keuze van het materiaal, maar ook de vorm is bepalend voor het eindresultaat. Meestal is staal of RVS het basismateriaal, maar dikwijls wordt er ook gecombineerd met hout, natuursteen of glas.

Ontwerp en advies
Elke toepassing en situatie kent zijn eigen specifieke eisen. Dient de trap, bordes of leuning puur functioneel te zijn of is het esthetisch aspect minimaal net zo belangrijk? Onze adviseurs kunnen samen met u op zoek gaan naar mogelijkheden om te komen tot de ideale oplossing voor de specifieke situatie. Veiligheid, en comfort wordt hierbij uiteraard niet uit het oog verloren.

Afwerking
De juiste behandeling of conservering van het product geeft het product de juiste beschermingen de mooiste uitstraling. Thermisch verzinken, natlakken of poedercoaten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kent roestvrijstaal of aluminium nog een veelvoud aan mogelijkeden betreffende afwerking en nabehandeling zoals parelen, borstelen of polijsten.

Montage
De trappen, bordessen en leuningen worden zoveel mogelijk voorgemonteerd aangeleverd. Zo controleren wij de trappen op veiligheid en op eventuele gebreken. Ook geven wij u inzicht in de beste wijze van monteren. Om u nog beter van dienst te zijn kunnen wij het product ook voor u monteren. Wij nemen u daardoor de zorg en verantwoordelijkheid uit handen.

Constructie

Metaal op maat

Uw wens is onze uitdaging. Saman Constructie ontwerpt en realiseert metaalproducten op maat.


Constructie

Bekijk ons constructiewerk

Maatwerk is ons dagelijks werk. Van ontwerp tot realisatie, Saman Groep heeft ruime ervaring.


Duurzame energie

Krachtige zonneboilers

Een standaard zonneboiler bespaart maximaal 60% van het energieverbruik voor warmtapwater.

inclusief montage en btw

Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Leo Otte (constructiemedewerker)

Wat de klant wil, dat gebeurt

Alles, maar dan ook echt van alles wordt er gemaakt in de werkplaats van de Saman Groep. Leo Otte is er – met een dienstverband van bijna 30 jaar – een vertrouwd gezicht. “Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het wel maken. We maken hier bijvoorbeeld ook de frames om de zonnepanelen te kunnen bevestigen.”