Precies zoals ik het voor ogen had

Precies zoals ik het voor ogen had

Energie besparen?

Ontdek hoeveel u kunt besparen met het Saman Bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Metaal op maat

Op zoek naar net die ene tafel die past in uw studeerkamer? De schutting en bloembakken die uw tuin helemaal afmaken? Of kunt u de trap die u in gedachten had nergens vinden?

Onder de noemer “Maatwerk in metaal” ontwerpen en realiseren wij bij Saman Groep design producten in metaal. Hierbij moet u denken aan (tuin)tafels, trappen, hekwerken, kunstobjecten en een diversiteit aan maatwerk voor interieur en exterieur. Onze flexibele en veelzijdige organisatie maakt het mogelijk om op basis van uw of ons ontwerp een designproduct te realiseren. Naast onze eigen producten, realiseren wij ook klantspecifieke ideeën en ontwerpen. Vakmanschap, flexibiliteit en kennis zijn de kenmerken van onze organisatie. Door roestvrij staal, cortenstaal, aluminium en staal te combineren met materialen als hout, glas of natuursteen ontstaat een schitterend resultaat.

Neem direct contact met ons op en informeer naar de eindeloze mogelijkheden. Bekijk onze eerder gerealiseerde projecten.

Onze opdrachtgevers hebben verschillende ideeën en wensen. Of het nu die schitterende roestvrijstalen tuinbank is met teakhouten zitting of een cortenstalen bloembak met een verouderde uitstraling. Uw exclusieve ontwerp kan werkelijkheid worden. Heeft u zo’n droom? Neemt u dan eens contact op met één van de adviseurs van Saman Constructie. Zij adviseren u graag bij uw ontwerp en zijn in staat om van uw ontwerp een exclusief exemplaat te maken.

Materiaalkeuze
Door diverse materialen te combineren ontstaat de juiste uitstraling van het product dat u voor ogen heeft. Met onze kennis en ervaring realiseren wij producten in staal, roestvrij staal, cortenstaal en aluminim. Het combineren van uw rvs product met natuursteen, glas of hout geeft een schitterend resultaat. Graag ontzorgen wij u en dragen zorg voor het gehele eindproduct bestaande uit de verschillende materialen.

“The finishing touch”
Elk product verdient een perfecte afwerking. De afwerking geeft het product de uitstraling die het verdient. Saman Constructie kan de afwerking of
nabehandeling van alle toe te passen materialen voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan thermisch verzinken, poedercoaten, stralen, beitsen en nog vele andere behandelingen. Door nauwe contacten met diverse specialisten verzorgen wij ook de levering van materialen als natuursteen, hout of glas en nemen u daardoor de zorg uit handen.

Marktsegmenten
Met “maatwerk in metaal” ontwerpen en produceren wij op basis van uw specificaties diverse producten. Onze klanten bevinden zich in diverse marktsegmenten, van zakelijk (overheid en dienstverlening, hoveniers en kunstenaars) tot particulier.

Constructie

Metaal op maat

Uw wens is onze uitdaging. Saman Constructie ontwerpt en realiseert metaalproducten op maat.


Constructie

Bekijk ons constructiewerk

Maatwerk is ons dagelijks werk. Van ontwerp tot realisatie, Saman Groep heeft ruime ervaring.


Duurzame energie

Krachtige zonneboilers

Een standaard zonneboiler bespaart maximaal 60% van het energieverbruik voor warmtapwater.

inclusief montage en btw

Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Installatie

Voordelig een cv huren

Geen grote uitgave ineens doen? Kies dan voor het huren of leasen van uw cv-ketel.

prijs per maand bij 5-jarig contract, inclusief btw

Leo Otte (constructiemedewerker)

Wat de klant wil, dat gebeurt

Alles, maar dan ook echt van alles wordt er gemaakt in de werkplaats van de Saman Groep. Leo Otte is er – met een dienstverband van bijna 30 jaar – een vertrouwd gezicht. “Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het wel maken. We maken hier bijvoorbeeld ook de frames om de zonnepanelen te kunnen bevestigen.”