Kloppend tot in de details

Kloppend tot in detail

Energie besparen?

Hoeveel kunt besparen? Gebruik ons bespaaradvies

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Bouw en industrie

Saman Constructie is al ruim 90 jaar toeleverancier voor de bouw en industrie. Van halffabricaat tot eindproduct, Saman Constructie is thuis in de bewerking van staal, roestvrijstaal, cortenstaal en aluminium. Door ons uitgebreide machinepark profileren wij ons als een flexibele leverancier. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het lassen van plaatwerk tot het vakkundig opbouwen van veelzijdige constructies. Als Saman Groep blijven wij bouwen aan onze organisatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Van een stalen balk voor de renovatie van uw woning tot een complete dakconstructie. Samen met u en onze onze adviseurs en vakmensen, met jarenlang opgebouwde ervaring, komen wij   tot het beste eindresultaat. Rvs-maatwerk constructies, stalen dakspanten, complete stalen constructies voor uw woning, lassen, walsen en zagen van staal, roestvrijstaal en aluminium: geen constructie is ons te gek.

Alles in één hand
U als opdrachtgever profiteert van het opmerkelijk brede scala aan mogelijkheden dat Saman Groep u te bieden heeft. Een specialist die technisch optimaal is toegerust voor al uw constructie-, installatie- en elektrawerkzaamheden, met het vakmanschap in huis om alles tot in de puntjes te verzorgen. Uw voordeel ligt in: tijdwinst, besparen op voorraden en een efficiëntere bedrijfsvoering.

Materialen
Een grote diversiteit aan opdrachten vraagt ook een grote verscheidenheid aan materialen. Dankzij goede contacten met betrouwbare leveranciers beschikken wij snel over onze materialen. Door efficiënt in te kopen kunnen wij de beste prijs-/kwaliteitsverhouding bieden. Diverse profielen, platen, buizen en kokers in staal, roestvrijstaal, cortenstaal en aluminium liggen bij ons op voorraad om snel te kunnen leveren.

Conservering
De juiste conservering of nabehandeling geeft het product de juiste bescherming en de mooiste uitstraling. Saman Constructie verzorgt alle behandelingen voor u, zo nemen wij u de zorg uit handen.

Service
U zoekt een dienstverlenend constructiebedrijf? Onze organisatie is er op gericht reparaties snel en vakkundig uit te voeren. Als onderdeel van de Saman Groep kunnen wij een nog bredere service verlenen. Voor het verlenen van Service en Onderhoud staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.
Samen succesvol!

Constructie

Metaal op maat

Uw wens is onze uitdaging. Saman Constructie ontwerpt en realiseert metaalproducten op maat.


Constructie

Bekijk ons constructiewerk

Maatwerk is ons dagelijks werk. Van ontwerp tot realisatie, Saman Groep heeft ruime ervaring.


Duurzame energie

Krachtige zonneboilers

Een standaard zonneboiler bespaart maximaal 60% van het energieverbruik voor warmtapwater.

inclusief montage en btw

Installatie

Beste prijs en kwaliteit

Hoog rendement. Lange levensduur. Wij bieden cv-ketels met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

inclusief btw en installatie

Duurzame energie

Verlaag uw gasnota

Gemiddeld haalt u 10% rendement op uw investering.

Leo Otte (constructiemedewerker)

Wat de klant wil, dat gebeurt

Alles, maar dan ook echt van alles wordt er gemaakt in de werkplaats van de Saman Groep. Leo Otte is er – met een dienstverband van bijna 30 jaar – een vertrouwd gezicht. “Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het wel maken. We maken hier bijvoorbeeld ook de frames om de zonnepanelen te kunnen bevestigen.”