Zet als bedrijf en werkgever stappen in de energietransitie met een zonnecollectief voor uw medewerkers!

Doe ook mee met uw bedrijf!

Steeds meer mensen maken gebruik van duurzame oplossingen om energie te besparen of duurzaam op te wekken met bijvoorbeeld zonnepanelen. Logisch, want naast dat dit bijdraagt aan een schoner milieu, bespaart dit al snel honderden euro’s op de energierekening. Met een zonnecollectief wordt de aanschaf van zonnepanelen nog interessanter. Het biedt u als werkgever namelijk de mogelijkheid om zonnepanelen met zeer hoge korting van 10% aan te bieden aan uw medewerkers én als bedrijf te verduurzamen. Bovendien wordt uw bedrijfsnaam aan het zonnecollectief gekoppeld, waardoor het collectief tegelijkertijd bijdraagt aan een maatschappelijk verantwoord imago.

Door meer dan 15 jaar ervaring in zonne-energie en de mogelijkheid tot grootschalige inkoop, biedt de Saman Groep de beste prijs-kwaliteitverhouding zonnepanelen. Door deze gunstige prijzen en de hoge energietarieven, biedt een investering in zonnepanelen al snel een rendement op van 12% tot 15%. Daarmee verdienen zonnepanelen zich vaak al binnen 5 jaar terug!

Voorbeeld voor interne communicatiemiddelen

Saman Groep | Icoon | Bedrijvencollectief

Meedoen is eenvoudig

  1. Meld uw bedrijf vrijblijvend aan via onderstaand formulier.
  2. Onze adviseur komt bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek en bespreekt wanneer het collectief kan starten.
  3. U ontvangt gepersonaliseerde, digitale communicatiemiddelen welke u kunt inzetten voor de communicatie richting uw medewerkers. Denkt hierbij aan een bericht op intranet of in een nieuwsbrief, een actiebanner met het logo van uw bedrijf en een eigen online aanmeldpagina voor het zonnecollectief van uw organisatie.
  4. Uw medewerkers kunnen zich aanmelden voor het zonnecollectief en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek of adviesgesprek op locatie.
  5. Uw medewerkers kunnen profiteren van hun eigen duurzaam opgewekte zonnestroom!

Het contact beviel erg goed. De adviseur gaf duidelijk uitleg over de mogelijkheden en de installatie. Ook de installatie is heel netjes en professioneel gedaan, zonder beschadigingen en onnodig breken. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Familie Snepvangers

Zonnecollectief voor uw medewerkers: goed geregeld!

  • Altijd facturatie achteraf.
  • Erkend InstallQ installateur.
  • Altijd een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.

Deze ondernemers gingen u al voor:

Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur op uw bedrijf

  • Hidden