Zet als bedrijf en werkgever stappen in de energietransitie met een duurzaam collectief voor uw medewerkers!

Doe ook mee met uw bedrijf!

Steeds meer mensen maken gebruik van duurzame oplossingen om energie te besparen of duurzaam op te wekken met bijvoorbeeld zonnepanelen. Logisch, want naast dat dit bijdraagt aan een schoner milieu, bespaart dit al snel honderden euro’s op de energierekening. Met een zonne- en warmtecollectief wordt de aanschaf van zonnepanelen en een warmtepomp nog interessanter. Het biedt u als werkgever namelijk de mogelijkheid om zonnepanelen en een warmtepomp met korting aan te bieden aan uw medewerkers én als bedrijf te verduurzamen. Bovendien wordt uw bedrijfsnaam aan het duurzame collectief gekoppeld, waardoor het collectief tegelijkertijd bijdraagt aan een maatschappelijk verantwoord imago.

Door meer dan 15 jaar ervaring in zonne-energie, duurzaam verwarmen en de mogelijkheid tot grootschalige inkoop, biedt de Saman Groep de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Meedoen is eenvoudig

  1. Meld uw bedrijf vrijblijvend aan via onze accountmanager Menno Janzen (0111 – 240 714).
  2. Onze accountmanager komt bij u langs en bespreekt of en wanneer het collectief kan starten.
  3. U ontvangt gepersonaliseerde, digitale communicatiemiddelen welke u kunt inzetten voor de communicatie richting uw medewerkers. Denkt hierbij aan een bericht op intranet of in een nieuwsbrief en een eigen online aanmeldpagina voor het collectief van uw organisatie.
  4. Uw medewerkers kunnen zich aanmelden voor het collectief en een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek of adviesgesprek op locatie.
  5. Uw medewerkers kunnen profiteren van hun eigen duurzame installaties!

Het contact beviel erg goed. De adviseur gaf duidelijk uitleg over de mogelijkheden en de installatie. Ook de installatie is heel netjes en professioneel gedaan, zonder beschadigingen en onnodig breken. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Familie Snepvangers

duurzaam collectief voor uw medewerkers: goed geregeld!

  • Altijd facturatie achteraf.
  • Erkend InstallQ installateur.
  • Altijd een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis of telefonisch.

Deze ondernemers gingen u al voor: