Zonnepanelen: seriegeschakeld of parallelgeschakeld systeem?

Chantal Willemse

21-03-2019|Chantal Willemse

Wilt u investeren in zonnepanelen? Dan wilt u een zo hoog mogelijk rendement behalen. Verschillende factoren zijn hierbij belangrijk. Denkt u bijvoorbeeld aan de juiste schakeling van uw zonnepanelen. Er zijn hierbij twee mogelijkheden: serieschakeling of parallelschakeling. We zetten de verschillen voor u op een rij.

Zonnepanelen huren: besparen zonder te investeren!

Chantal Willemse

27-02-2019|Chantal Willemse

De energierekening wordt alsmaar duurder. Het is dan ook niet gek dat steeds meer huishoudens overgaan tot het zelf opwekken van energie. De investering in bijvoorbeeld zonnepanelen kost echter wat. Niet iedereen wil of kan deze investering doen. Om deze reden stellen veel mensen het aanschaffen van een duurzame installatie uit. Zonde, want duurzame energie hoeft niet duur te zijn. Zonnepanelen huren biedt uitkomst! 

De energietransitie; samen werken aan een duurzame toekomst!

Chantal Willemse

19-02-2019|Chantal Willemse

Er wordt regelmatig over gesproken en er is veel aandacht voor in de media; de energietransitie. We moeten met elkaar verduurzamen. Maar wat betekent de energietransitie en hoe kunt u verduurzamen?  

5 voordelen van een warmtepomp

Chantal Willemse

31-01-2019|Chantal Willemse

In onze omgeving is er veel ongebruikte energie aanwezig in de aarde en lucht. Een warmtepomp gebruikt deze energie voor de verwarming of koeling van een woning of bedrijfspand. We zetten vijf voordelen van een warmtepomp op een rij.

Altijd opgeladen vertrekken van huis!

Chantal Willemse

28-01-2019|Chantal Willemse

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische- of hybride auto. Naar verwachting neemt de verkoop van elektrische auto’s in 2019 zelfs met 40% toe. Logisch, want dat is prettig en duurzaam autorijden. Overweegt u om te kiezen voor een milieuvriendelijke manier van autorijden? Of heeft u hiervoor al gekozen? Kies dan voor een laadstation van de Saman Groep. Profiteer tot en met 28 februari van 5% korting op alle laadstations!