De Saman Groep is continu bezig om de dienstverlening te verbeteren en vernieuwen, maar daarvoor hebben wij jouw input nodig! Wil jij deelnemen aan het behoefteonderzoek van de Saman Groep? Meld je dan direct aan via het formulier op deze pagina.

Wat kun je verwachten?

Als je jezelf beschikbaar stelt via onderstaand formulier, neemt een onafhankelijk onderzoeksbureau contact met je op. Om de behoefte van onze klanten in kaart te brengen, worden er interviews afgenomen met bestaande klanten. Dit interview wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau en is 1-op-1, dus niet met andere respondenten samen.

Waar en wanneer is het interview?

Er zijn diverse data en tijdvakken beschikbaar waarop het interview kan worden afgenomen, deze vind je terug in het formulier. Kies het moment wat voor jou het beste uitkomt. Voor het interview hoef je niet op pad, het is namelijk online.

Wat gebeurt er als ik het formulier invul?

Vul je onderstaand formulier in? Dan neemt het onderzoeksbureau binnen enkele werkdagen contact met je op om het interview in te plannen. Ook informeren ze je dan verder hoe het interview in zijn werk gaat. Wellicht kunnen we niet alle aanmeldingen inplannen voor een interview, mochten wij jou niet in kunnen plannen, laten we dit ook aan je weten.

Deelname wordt beloond!

Omdat wij het enorm waarderen als je ons verder helpt met het onderzoek, staat er ook een tof cadeautje tegenover. Doe je mee? Dan ontvang je na het interview een bol.com cadeaukaart van ons!

Doe mee aan ons behoefteonderzoek!

Geslacht
Gezinssamenstelling
Type woning
Welke producten of diensten koos je al via de Saman Groep?
In welke producten of diensten heb je nog interesse via de Saman Groep?
Op welk(e) moment(en) ben je beschikbaar voor een online interview?