0
Klantenstop trigger
  • Hoog rendement airconditioning
  • Koelt en zuivert de binnenlucht
  • Fluisterstil

Remeha gaat voor jaarrond comfort met hun assortiment aan verwarming en koeling. Deze Remeha Diva airco koelt en verwarmt de ruimte. Maar ook kan deze airco de lucht ontvochtigen en zuiveren. Omdat er keuze is uit diverse instellingen geniet u altijd van het juiste comfort! Bovendien is de Remeha Diva gunstig geprijsd.

Lees meer

Remeha Diva airco

1.040,00 incl. 21% btw

incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

Remeha gaat voor jaarrond comfort met hun assortiment aan verwarming en koeling. Deze Remeha Diva airco koelt en verwarmt de ruimte. Maar ook kan deze airco de lucht ontvochtigen en zuiveren. Omdat er keuze is uit diverse instellingen geniet u altijd van het juiste comfort! Bovendien is de Remeha Diva gunstig geprijsd.

Lees meer

Please add some options to render this input.

Vergelijk
Artikelnummer: REMHDIVASS25 Categorie:
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Vermogen

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, kiest u het gewenste vermogen.

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren?

Deskundige installatie van een airco is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

Remeha gaat voor jaarrond comfort met hun assortiment aan verwarming en koeling. Deze Remeha Diva airco koelt en verwarmt de ruimte. Maar ook kan deze airco de lucht ontvochtigen en zuiveren. Omdat er keuze is uit diverse instellingen geniet u altijd van het juiste comfort! Bovendien is de Remeha Diva gunstig geprijsd. De Remeha Diva bezit een aantal comfortabele eigenschappen. Zo is de airco bijna geruisloos en zeer energiezuinig. Dankzij de inverter-technologie geniet u van optimaal comfort en het hoogste rendement. Ook zorgt de Remeha Diva voor betere luchtkwaliteit. De ionisator zorgt ervoor dat de lucht vrij is van schadelijke bacteriën en allergenen. Standaard wordt de Remeha Diva met een afstandsbediening bediend.

Voorwaarden installatie airconditioning in huis

Arbeid en aansluitmateriaal is gebaseerd op een standaard plaatsing. Hierbij dienen riolering en elektra zich binnen 1 meter van de te plaatsen airco te bevinden. Ook dient de koelleiding tussen het binnen- en buitendeel direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden. Daarnaast moet dit met een maximale lengte van 5 meter mogelijk zijn. Verder zijn aanvullende bouwkundige werkzaamheden niet inbegrepen. Wel inbegrepen is het leveren en monteren van een montagebeugel voor aan de wand of steunen voor op montage op een platdak. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse verzorgt de Saman Groep een definitieve opgave van de installatiekosten. Tot slot zijn de vermelde prijzen vrijblijvend en onderhevig aan prijswijzigingen.

Vermogen bepalen bij het kopen van een Remeha Diva split unit airco

Om te bepalen welk vermogen u nodig heeft kunt u het volgende rekenmodel gebruiken als basis:

Stel, u heeft een kamer van 60 m³ (5 x 4 x 3 meter). Door dit te vermenigvuldigen met 40 weet u hoeveel vermogen u nodig heeft. In dit geval: 60 x 40 = 2400 W. Dit komt overeen met 2.4 kW. In dit voorbeeld heeft u dus een airconditioner nodig met een minimaal vermogen van 2.4 kW.

Merk Remeha
Naam Remeha Diva airco
Model Diva
Split Single split
Aantal binnendelen 1
Kleur Wit
Type binnendeel Diva 2,5 kW binnendeel
Bediening Standaard
Productgarantie (jaar) 3
Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1
"De airco biedt ons comfort op warme én koude dagen. Bovendien vangen de zonnepanelen het stroomverbruik van de airco op!"
Familie Schootemeijer