0

Daikin Split Stylish 2 kW

1.500,00

Uw huis of slaapkamer comfortabel koelen of verwarmen? Dat kan met de Daikin Emura airco. Deze uiterst intelligente airconditioning zorgt voor een hoog rendement in klimaatregeling (A+++) en een optimaal binnenklimaat. De luchtfilter van de airconditioning verzamelt en verwijdert microscopische stofdeeltjes, allergenen, geuren, bacteriën en virussen. Zo blijft de lucht in huis gezond en zuiver. Daarnaast zorgt de gestroomlijnde, elegante uitstraling van de Daikin Emura voor een stijlvolle toevoeging aan uw huis.

Lees meer
Artikelnummer: DAISTYLISH20 Categorie:
  • Hoog rendement airconditioning
  • Koelt en zuivert de binnenlucht
  • Fluisterstil
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Bent u op zoek naar airconditioning in huis of bijvoorbeeld uw slaapkamer? Kies voor optimale prestaties en innovatief design. De Daikin Stylish airco combineert geavanceerde technologieën en een modern design tot de perfecte klimaatoplossing. De airco kan namelijk zowel koelen als verwarmen. Met het onopvallende en ruimtebesparende ontwerp geniet u van maximaal comfort en hoge rendementen (A+++).

Het stijlvolle wandmodel is leverbaar in drie verschillende kleuren: wit (standaard), zilver (+ € 150) en houtkleur (+ € 150). De Daikin Stylish zorgt verder voor een goede luchtkwaliteit in huis en een betere verdeling van de temperatuur in de volledige ruimte. De luchtfilter verzamelt en verwijdert allergenen, bacteriën, geuren, microscopische stofdeeltjes en virussen. Zo blijft de lucht in huis zuiver en gezond. Ook is de airco fluisterstil en gemakkelijk vanaf uw smartphone te bedienen met de Daikin Online Controller app. Tot slot is de Daikin Stylish de meest compacte airconditioning op de markt. 

Voorwaarden installatie

Arbeid en aansluitmateriaal is gebaseerd op een standaard plaatsing. Hierbij dienen riolering en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen airco te bevinden. Ook dient de koelleiding tussen het binnen- en buitendeel direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden. Daarnaast moet dit met een maximale lengte van 5 meter mogelijk zijn. Verder zijn aanvullende bouwkundige werkzaamheden niet inbegrepen. Wel inbegrepen is het leveren en monteren van een montagebeugel voor aan de wand of steunen voor op montage op een platdak. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse verzorgt de Saman Groep een definitieve opgave van de installatiekosten. Tot slot zijn de vermelde prijzen vrijblijvend en onderhevig aan prijswijzigingen.

Merk Daikin
Naam Daikin Split Stylish 2 kW
Model FTXA
Vermogen (kW) 2
Split Single split
Aantal binnendelen 1
Kleur Wit
Type binnendeel FTXA
Bediening Standaard
Klanten geven ons gemiddeld een 8,1! Bekijk reviews
8 ,1
"De Saman Groep denkt echt met je mee"
Mevrouw Heijboer